WK Voetbal Heren Shirts

WK Voetbal Heren Shirts WK Voetbal Heren Shirts

De verloren finale van Argentinië op het WK Voetbal in 1978 is een historisch hoogtepunt in de geschiedenis van Nederland. Onder leiding van Rinus Michels en Arie Haan introduceerde het Nederlands Elftal het zogenaamde totaalvoetbal. Ondanks het verlies was de ontvangst van het Nederlands Elftal groots en meeslepend. Als winnaars werden de helden van het WK Voetbal binnengehaald in WK kleding en shirts: oranje overhemden en T-shirts. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

WK Voetbal Heren Shirts

De verloren finale van Argentinië op het WK Voetbal in 1978 is een historisch hoogtepunt in de geschiedenis van Nederland. Onder leiding van Rinus Michels en Arie Haan introduceerde het Nederlands Elftal het zogenaamde totaalvoetbal. Ondanks het verlies was de ontvangst van het Nederlands Elftal groots en meeslepend. Als winnaars werden de helden van het WK Voetbal binnengehaald in WK kleding en shirts: oranje overhemden en T-shirts.

Vier jaar later zou het Nederlands Elftal wederom de finale van het WK voetbal halen. Het gastland West-Duitsland was toen in '74 de tegenstander. En ook deze WK voetbal finale zou het Nederlands Elftal verliezen. Al deze momenten hebben echter één ding gemeen, ShirtsofHolland was er bij met de beste WK kleding: oranje overhemden en T-shirts.

Schrijf zelf ook geschiedenis op het WK voetbal met een oranje overhemd of oranje T-shirt van ShirtsofHolland en vier het moment in stijl.

Post your comment

ShirtsofHolland