WK voetbal overhemd

Het WK voetbal in 2014 wordt gehouden in Brazilie. Brazilie is 5 keer wereldkampioen geweest en maakt veel kans om ook in 2014 (met het voordeel van het thuispubliek) Wereldkampioen te worden. Brazilie en Duitsland hebben het vaakst in de finale gestaan, 7 keer in totaal. Brazilie is het enige land ter wereld die in alle 19 WK's heeft meegespeeld. En Ronaldo is met 15 doelpunten de topscorer allertijden op het WK voetbal.

De kleuren van Brazilie

De kleuren groen en geel staan centraal in de vlag van Brazilie. Dit zijn dan ook de kleuren die het shirt van het Braziliaans voetbalelftal zo kenmerkend maken. Ook in het dagelijks leven kom je de vlag en de kleuren van de vlag op straat veel tegen. De Havaianas, de Braziliaanse slippers, dragen die kleuren ook. In veel kleding kom je de kleuren tegen. T-shirts, hesjes maar ook overhemden. Brazilianen zijn super trots op hun land en voetbalprestaties en laten door hun kleding graag merken. Op de hoek van elke straat zie je wel een winkel met braziliaanse shirts, slipper, broeken en overhemden.

Veel mensen denken dat elke Braziliaan de hele dag op slippers en in een t-shirt loopt. Als je in bijvoorbeeld Rio de Janeiro of Sao Paolo in het zakencentrum komt, dan zie je overal mannen in pak met overhemd of stijlvol shirt. Ook staan de Zuid Amerikanen bekend als een goed verzorgd volk, met veel aandacht voor kleding en uiterlijk. In de meeste uitgaansgelegenheden zie je dan ook volop goedgeklede mensen. In moderne shirts, stijlvolle overhemden en trendvolle kleding. En ook alle bekende modemerken zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Oranje overhemden

Maar wat als je straks op de tribune van het Maracana stadion zit? Natuurlijk kan je dan wel een stijlvol overhemd van ShirtsofHolland aan. Onze overhemden zijn gemaakt van hoogwaardig katoen wat ervoor zorgt dat het overhemd heel goed ademt. En als je de mouwen opstroopt (net als onze jongens van het Nederlands Elftal hopelijk) dan is dat geen enkel probleem. Misschien het overhemd niet in de broek doen, maar lekker over het short laten hangen.

Mooie kleding in BraziliePele kampioen WK voetbalLogo Wk Brazilie 2014 Rio

Post your comment

ShirtsofHolland