Het WK hockey 2014 in Den Haag

Gisteren is in het ADO Stadion in Den Haag de officiele kick-off gegeven en zijn de plannen ontvouwd voor het WK Hockey in Den Haag. De Gemeente Den Haag en de Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB) hebben grootste plannen voor het WK van zowel de heren als de dames.

Let's celebrate hockey

‘We streven naar het beste van het beste’, liet de jarige bondsdirecteur Johan Wakkie (60) donderdag tijdens een indrukwekkende presentatie in het voetbalstadion van ADO Den Haag weten.

Op het complex van de eredivisieclub worden tijdens het dubbele WK ongeveer 200.000 toeschouwers verwacht. ‘Het mag zeker niet alleen een Nederlands feestje zijn’, verzekerde Wakkie. ‘Er zullen landen van vijf continenten met hun fans naar Den Haag komen. De hele wereld zal zich dan ook thuis moeten en kunnen voelen bij ons toernooi.’

Het motto van de WK laat aan duidelijkheid niets te wensen over: 'Let's Celebrate Hockey'. Het bijpassende logo en de speciaal ontworpen website werden donderdag in Den Haag eveneens gelanceerd. Het toernooi omvat 76 duels waarvan het merendeel in het ADO-stadion (capaciteit: 15.000 zitplaatsen) zal worden gespeeld. In het zogenoemde GreenFields Stadion, een tijdelijke accommodatie op het terrein van ADO, kunnen 5000 toeschouwers terecht.

Oranje kleding voor het WK Hockey 2014

 Stijlvolle, 100% katoenen overhemden hebben met een rood-wit-blauwe bies in de boord. Ze zijn afgewerkt met mooie oranje stiksels en typisch Hollandse details zoals een schitterend geborduurde leeuw. Ideaal voor het WK Hockey in Den Haag en het grote oranje feest. De pasvorm van het overhemd is licht getailleerd, Modern Fit met een modieuze ‘Italian spread’ boord.

overhemden oranje wk hockey

 Post your comment

ShirtsofHolland