WK Hockey

WK Hockey WK Hockey

Het WK Hockey van 1973 in Amstelveen is een hoogtepunt in de (sport)geschiedenis van Oranje. Toen nog prinses Beatrix opende het WK Hockey door een hockeystick uit te reiken aan Nico Spits, toenmalig captain van het Nederlands Elftal. Een WK Hockey waar het Nederlands Elftal goud behaalde, in eigen land dus. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


WK Hockey

Het WK Hockey van 1973 in Amstelveen is een hoogtepunt in de (sport)geschiedenis van Oranje. Toen nog prinses Beatrix opende het WK Hockey door een hockeystick uit te reiken aan Nico Spits, toenmalig captain van het Nederlands Elftal. Een WK Hockey waar het Nederlands Elftal goud behaalde, in eigen land dus.

Nog vele historische hockey-hoogtepunten zouden volgen. Van overwinningen op het Europees kampioenschap hockey, op vele WK's en natuurlijk de gouden medailles op de Olympische Spelen. Al deze momenten hebben een ding gemeen, ShirtsofHolland was er bij met Stijlvolle WK Hockey kleding: oranje overhemden en oranje T-shirts. Schrijf zelf ook geschiedenis, koop een oranje overhemd of oranje T-shirt en vier het WK hockey moment in stijl.

Post your comment

ShirtsofHolland