WK Hockey

WK Hockey WK Hockey

Het WK Hockey van 1973 in Amstelveen is een hoogtepunt in de (sport)geschiedenis van Oranje. Toen nog prinses Beatrix opende het WK Hockey door een hockeystick uit te reiken aan Nico Spits, toenmalig captain van het Nederlands Elftal. Een WK Hockey waar het Nederlands Elftal goud behaalde, in eigen land dus. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

WK Hockey

Het WK Hockey van 1973 in Amstelveen is een hoogtepunt in de (sport)geschiedenis van Oranje. Toen nog prinses Beatrix opende het WK Hockey door een hockeystick uit te reiken aan Nico Spits, toenmalig captain van het Nederlands Elftal. Een WK Hockey waar het Nederlands Elftal goud behaalde, in eigen land dus.

Nog vele historische hockey-hoogtepunten zouden volgen. Van overwinningen op het Europees kampioenschap hockey, op vele WK's en natuurlijk de gouden medailles op de Olympische Spelen. Al deze momenten hebben een ding gemeen, ShirtsofHolland was er bij met Stijlvolle WK Hockey kleding: oranje overhemden en oranje T-shirts. Schrijf zelf ook geschiedenis, koop een oranje overhemd of oranje T-shirt en vier het WK hockey moment in stijl.

Post your comment

ShirtsofHolland