Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Troonswisseling

Troonswisseling Troonswisseling


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Troonswisseling

De troonswisseling van Beatrix en Willem Alexander op 30 april is een historisch moment. In 1980 werd Beatrix Koningin der Nederlanden. De troonswisseling op 30 april 2013 zal de boeken ingaan als een nieuw historisch hoogtepunt in de geschiedenis van Oranje. Het Nationaal Comité heeft een uitgebreid programma voor de troonswisseling samengesteld. Muziek, koningsspelen en het koningslied zijn belangrijke onderdelen van de troonswisseling. Uiteraard vieren we dag van de troonswisseling in gepaste Oranje kleding. Nu exclusief verkrijgbaar het stijlvolle Oranje heren overhemd van ShirtsofHolland.

Troonwisseling Overhemden • Gratis Bezorgd • ShirtsofHolland®

Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

ShirtsofHolland