Een origineel Sinterklaaskado

Op 5 december, Sinterklaasavond of ook wel Pakjesavond, vieren we weer massaal Sinterklaas. Dat het van oorsprong een Katholiek gebruik is zijn we bijna vergeten. Sinds 1850 vieren we deze traditie. En trekt Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten door het land om aan kinderen en volwassenen kado's uit te delen. Waar je in alle huizen de bekende Sinterklaasliedjes hoort en waar in de weken voor Pakjesavond elke avond het Sinteklaasjournaal op staat. Wat maakt de Sint dit jaar weer mee met zijn pieten?

Luxe Sinterklaaskado's

Als de kinderen niet meer geloven, dan is het de traditie om suprises voor elkaar te maken. En elk jaar is het weer een uitdaging om een origineel kado te vinden. In Nederland is een trend dat de kado's steeds duurder worden. Het stadium van een speelgoedauto, leesboekjes, chocoladeletter, een speculaaspop zijn we welhaast voorbij. Parfum, kleding, ipads, gadgets, woonartikelen en beddegoed zijn tegenwoordig de meest populaire sinterklaaskado's.

Origineel stijlvol overhemd

Hoe leuk is het dan ook om niet zomaar een standaard overhemd in de zak te vinden? Maar een oranje overhemd van ShirtsofHolland. Gemaakt van het beste katoen, licht getailleerd, met moderne Italian spread boord. En diverse oranje details als een oranje geborduurde leeuw en oranje knoopsgaten. Een Sinterklaaskado om te dragen tijdens Koninginnedag of tijdens de voetbalwedstrijden van het Nederlands Elftal.

Sinterklaas cadeau een mooi overhemd?Een overhemd als Sinterklaas cadeau

 

 

 

 

 

 

 

Sinterklaascadeau overhemd voor lange mannen

 

Ben je op zoek naar een sinterklaascadeau voor lange mannen? Dan heeft Sinterklaas een tip voor jou. Overhemden met extra lange mouw van mouwlengte7.com. Sinterklaas draagt ze zelf ook. Want niets vervelender dan dat de Sint elke keer zijn paard op en af gaat en dat zijn overhemd elke keer uit zijn gewaad kruipt. Dus ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een lange man? Dan is een overhemd met extra lange mouw en extra ruglengte van mouwlengte7.com een goede Sinterklaas-tip.

Post your comment

ShirtsofHolland