Klant winkelbeoordelingen

Hans

Hans

Date: 12 oktober 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snel geleverd, prima kwaliteit Oranje overhemd, kan nog wel stuk mooier worden gemaakt met mooie knopen

Ben van Deursen

Ben van Deursen

Date: 27 september 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Altijd fijn om snelle en volledige levering te krijgen. Producten zijn goed verpakt en matchen exact met de foto's op de site. De kwaliteit van de producten is excellent en het draagcomfort is prima. Een goede keuze om hier uw shirt te kopen

Anita

Anita

Date: 25 augustus 2015
  • Positieve punten en ervaringen
  • Ik moest een overhemd ruilen voor een kleinere maat. Dat was geen probleem en heb zonder extra verzendkosten een nieuw shirt ontvangen. Ook mijn vraag of het overhemd een week later kon worden bezorgd ivm vakantie was geen probleem. Prima service dus, complimenten!

Johan van der Griendt

Johan van der Griendt

Date: 20 juli 2015
  • Positieve punten en ervaringen
  • het shirt wat ik gekocht heb bevalt prima en is zoals gezien in de advertentie.
    Mooie afwerking en juiste pasvorm

Vincent

Vincent

Date: 24 maart 2015
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prachtig shirt besteld. Als er meer kleuren beschikbaar zijn bestel ik zeker nog vaker.

Bart Schäfer

Bart Schäfer

Date: 30 augustus 2014
  • Positieve punten en ervaringen
  • Nadat ik een te grootte maat had besteld was het geen enkel probleem deze te ruilen tegen een kleinere. Hemdkwaliteit is prima en kan ik iedereen aanbevelen die oranje een warm hart toedraagt.
    Op oranjedagen sta je er perfect op en mag je gezien worden!

Elisa

Elisa

Date: 15 augustus 2014
  • Positieve punten en ervaringen
  • in een woord: TOP!

Hjalmar den Ouden

Hjalmar den Ouden

Date: 31 juli 2014
  • Positieve punten en ervaringen
  • Mooie en duidelijke website, mooie shirts en snelle levering (ik woon in België en de levering duurde slechts één dag).
    De witte shirts werkten het best. Toen we die aan hadden wonnen we de penalties van Costa Rica. Maar het blauwe shirt is ook mooi.

Eric

Eric

Date: 26 juli 2014
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede kwaliteit/prijs verhouding en supersnelle levering.

gerben

gerben

Date: 23 juli 2014
  • Positieve punten en ervaringen
  • Super kwaliteit en supersnelle levering in de drukke tijd (1 week voor het wk).
    Krijg veel complimenten! Hemd had nog wat getailleerde mogen zijn. Tip: ook slim fit model.

Remco

Remco

Date: 20 juli 2014
  • Positieve punten en ervaringen
  • Hele leuke overhemden die na bestelling direct de volgende dag al geleverd werden.

JOHN

JOHN

Date: 20 juli 2014
  • Positieve punten en ervaringen
  • Duidelijk site, bestelling overzichtelijk te plaatsen, snel geleverd.
    Prachtig shirt , veel positieve reacties.
    Alleen waren er vrouwen die ook graag een shirt zouden willen hebben, maar damesmodel niet te verkrijgen!
    Tot een volgende aankoop!

Hermanenmonja

Hermanenmonja

Date: 19 juli 2014
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima shirt, Ned. leeuw logo, snel ontvangen. Zit erg lekker. Krimpt niet in de was.
    Kortom: tevreden!

Henk Molenaar

Henk Molenaar

Date: 15 juli 2014
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle levering, goed kwaliteit, ook na wasbeurt erg mooi gebleven, Goede reacties van wild vreemden en bekenden

Jerry

Jerry

Date: 1 juli 2014
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle en keurige levering. Ben erg tevreden over het overhemd. Tot nu toe alleen maar leuke reacties op gekregen !

Paul

Paul

Date: 17 juni 2014
  • Positieve punten en ervaringen
  • T-shirt (L) en een overhemd (M) gekocht, ben zeer tevreden! Ook over de klantenservice. Het overhemd valt echter wat breed uit voor de wat dunnere mensen zoals ik. Het t-shirt past wel goed (ook omdat dat wat elastischer is). Denk daar dus wel aan als je het koopt! Toch een dikke vijf sterren

Peter

Peter

Date: 9 juni 2014
  • Positieve punten en ervaringen
  • Chapeau!

    Vrijdagmiddag twee shirts besteld en zaterdagmorgen al afgeleverd. Een vraag per mail op vrijdag werd direct en naar tevredenheid afgewikkeld. Zelfs een handgeschreven wens op de factuur bij aflevering deed erg persoonlijk aan. Aan Kim en Marc nogmaals hulde!!

Lucas

Lucas

Date: 28 april 2014
  • Positieve punten en ervaringen
  • Overhemd ben ik echt heel erg blij mee. T shirt ook. Zou leuk zijn als het T shirt ook een geborduurde leeuw had. Vind dat echt klasse

Marc

Marc

Date: 28 april 2014
  • Positieve punten en ervaringen
  • In stijl naar het WK HOCKEY, zo heurt dat!! Bedankt voor de mooie overhemden!

Kevin

Kevin

Date: 27 april 2014
  • Positieve punten en ervaringen
  • Krijg veel complimenten als ik dit overhemd aan heb. Zeer tevreden.

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 85

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer over cookies.
OK
To checkout
Post your comment

ShirtsofHolland