Partner: Spieren voor Spieren

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in wat ze willen en kunnen.

Update: Lees de volledige brief over onze laatste donatie

Spieren voor spieren

Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren zet zich in om geld in te zamelen voor onderzoek en ondersteuning voor deze kinderen door middel van het organiseren van sport gerelateerde activiteiten en door het werven van fondsen. Hiermee creëert de Stichting inzichten en middelen om spierziekten beter te kunnen behandelen en uiteindelijk de wereld uit te helpen. Kortom Spieren voor Spieren roept iedereen in Nederland op om in actie te komen en gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren.

Achtergrond
Op 28 januari 1998 werd de Stichting Spieren voor Spieren opgericht door voetbalcoach Jan Reker met ondersteuning van het toenmalige Nederlandse voetbalelftal. Frank en Ronald de Boer zijn sindsdien beschermheren van de Stichting. Vanaf 2000 is Louis van Gaal samen met zijn vrouw Truus heel actief als ambassadeur voor Spieren voor Spieren. Sinds de oprichting zetten ook veel topsporters zich in voor de Stichting. Deze sporters vormen samen het Oranjeteam waarvan een aantal verschillende teamleden altijd en met veel inzet aanwezig is op Spieren voor Spieren gelieerde, sportieve evenementen.

Actie ShirtsofHolland voor Spieren voor Spieren
ShirtsofHolland staat tijdens het WK Hockey en WK Voetbal in het tekenen van Spieren voor Spieren door het doneren van 2 euro per verkocht oranje T-shirt of oranje overhemd. Bekijk de actiepagina op spierenvoorspieren.nl.

ShirtsofHolland biedt stijlvol oranje overhemden en T-shirts speciaal voor oranje evenementen zoals Koningsdag, WK Hockey of WK Voetbal. Kwalitatieve dress-shirts die er verzorgd uitzien, van excellente kwaliteit zijn (100% katoen) én heerlijk zitten. Het heeft een licht getailleerde Modern Fit uitvoering en strakke Italian spread boord. Kortom, eyecatchers met een goede pasvorm.

Kijk voor meer informatie op https://shirtsofholland.com

Bestel nu een overhemd of T-shirts van ShirtsofHolland: van elk verkocht shirt gaat 2 euro naar Spieren voor Spieren!

 

ShirtsofHolland WK Voetbal Louis van Gaal

Post your comment

ShirtsofHolland