Partner: Reisverzekering.nl

 

Reisverzekering.nl

 

 

 

 

Reisverzekering.nl is een onafhankelijke website waar je je reisverzekering kunt vergelijken. Alle aanbieders worden op een rijtje gezet en op basis van jouw eigen wensen en voorkeuren wordt berekend welke reisverzekering het beste bij je past.

Zo kun je aangeven of je voldoende hebt aan Europadekking of dat je je graag wilt verzekeren voor Werelddekking. Daarnaast vul je de duur van je reis in en of je je aanvullend wilt verzekeren voor winter- en watersport en ongevallen in het buitenland. Ook kun je aangeven of het om een zakenreis gaat.

Tot slot kun je er bij Reisverzekering.nl voor kiezen om naast je reisverzekering ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

We maken het je gemakkelijk! In een handig overzicht tonen wij je welke reisverzekering het beste bij jou past. Vervolgens kun je direct je reisverzekering online afsluiten bij de aanbieder.

Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

ShirtsofHolland