Oranje T-shirts

Oranje T-shirts Oranje T-shirts

Oranje T-shirts voor Oranje evenementen Natuurlijk zijn we allemaal trotse Nederlanders en laten we ons wel eens verleiden om in het oranje gekleed te gaan. Tijdens oranje evenementen als Koningsdag, tijdens het EK voetbal en WK voetbal, de Olympische Spelen en misschien wel in Thialf bij het schaatsen. Oranje kleding is er in alle soorten en maten. Denk aan alle gekke oranje outfits die we wel eens op TV zien. Op zoek naar een mooi en kwalitatief oranje Holland T-shirt? Dan ben je bij ShirtsofHolland aan het juiste adres. Lees meer...

Filters (3)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (3)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Oranje T-shirts

Oranje T-shirts voor Oranje evenementen

Natuurlijk zijn we allemaal trotse Nederlanders en laten we ons wel eens verleiden om in het oranje gekleed te gaan. Tijdens oranje evenementen als Koningsdag, tijdens het EK voetbal en WK voetbal, de Olympische Spelen en misschien wel in Thialf bij het schaatsen. Oranje kleding is er in alle soorten en maten. Denk aan alle gekke oranje outfits die we wel eens op TV zien. Op zoek naar een mooi en kwalitatief oranje Holland T-shirt? Dan ben je bij ShirtsofHolland aan het juiste adres.

Heerlijke Oranje T-shirts van uitstekende kwaliteit

De beste oranjeT-shirts gemaakt van het allerbeste katoen (lekker zacht) met een schitterende gedrukte leeuw op de borst. De oranjeT-shirts zijn licht getailleerd met een uitstekende pasvorm en voelen heerlijk zacht aan. Het beste T-shirt voor Oranje evenementen. Beschikbaar in de kleuren oranje, wit en blauw. Geperfectioneerde oranje T-shirts met een lichte stretch dat zich heerlijk om je lichaam voegt. Op de borst een mooie leeuw. De T-shirts zijn voorgewassen en voorgekrompen.

Wil je niet al te opvallende kleding aan, dan is een stijlvol oranje T-shirt van ShirtsofHolland de uitkomst. Niet zomaar een goedkoop oranje shirt uit de feestwinkel, maar een echt mode-item. De stijlvolle oranje shirts zijn gemaakt van 95% katoen 5% elastaan (lichte stretch)en mooi licht getailleerd.

Oranje shirt in 3 kleuren

Natuurlijk is het oranje T-shirt in de kleur oranje verkrijgbaar. Maar oranje is niet altijd de meest makkelijke kleur om te dragen. Daarom zijn de Oranje T-shirts in 3 kleuren verkrijgbaar. In zuiver wit (met oranje leeuw), in stijlvol donkerblauw (met oranje leeuw) en natuurlijk in schitterend oranje (met witte leeuw).

Oranje T-shirts in alle maten

De oranje shirts zijn verkrijgbaar in de meest gangbare kledingmaten van mannen. De maatvoering begint bij een maat S en gaat tot maat XXL. Het katoen is al voorgewassen en voorgekrompen, dus je hoeft niet bang te zijn dat het T-shirt nog heel veel zal krimpen. Je kan dus gewoon je normale maat aanhouden.

Oranje T-shirt naar het werk

Het komt natuurlijk voor dat het Nederlands Elftal bijvoorbeeld op een WK Voetbal op een ander continent speelt en dat de wedstrijden dus tijdens onze kantoortijden worden gespeeld. Dan kan je natuurlijk niet in een goedkoop oranje t-shirt naar je werk. Zorg er voor dat je een een shirt van ShirtsofHolland klaar hebt liggen. Dan kom je altijd goed verzorgd maar wel in Oranje op je werk.

De beste oranje T-shirts gemaakt van het allerbeste katoen (lekker zacht) met een schitterende gedrukte leeuw op de borst. De T-shirts zijn licht getailleerd met een uitstekende pasvorm en voelen heerlijk aan. Het beste Holland T-shirt voor Koningsdag en WK Voetbal. Beschikbaar in de kleuren oranje, wit en blauw.

  • Het beste oranje T-shirt van Nederland
  • 200 grams kwaliteit katoen (extra zacht)
  • Geperfectioneerd met lichte stretch
  • Zit heerlijk om je lichaam
  • Oranje/witte leeuw op de borst
  • Voorgewassen en voorgekrompen
  • Koningsdag T-shirt
  • WK Voetbal T-shirt

Het beste en meest stijlvolle oranje T-shirt!

Post your comment

ShirtsofHolland