Oranje Heren Overhemden

Oranje Heren Overhemden Oranje Heren Overhemden

Stijlvolle oranje overhemden voor het EK en WK voetbal, Koningsdag, vaderdag, Olympische Spelen, bedrijven, evenementen en allerlei oranje evenementen Lees meer...

Filters (1)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (1)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Oranje Heren Overhemden

Stijlvolle oranje overhemden voor het EK en WK voetbal, Koningsdag, vaderdag, Olympische Spelen, bedrijven, evenementen en allerlei oranje evenementen

Onze unieke en stijlvolle, 100% katoenen oranje overhemden hebben een rood-wit-blauwe bies in de boord en zijn afgewerkt met oranje stiksels en typisch Hollandse details zoals een schitterend geborduurde leeuw. Ideaal voor Koningsdag, het EK en WK voetbal, vaderdag, Olympische Spelen en allerlei oranje evenementen. De pasvorm is licht getailleerd, Modern Fit met een modieuze ‘Italian spread’ boord.

ShirtsofHolland overhemden zijn verkrijgbaar in de basiskleuren schitterend oranje, zuiver wit en stijlvol donkerblauw.

Voor Oranje evenementen

Natuurlijk zijn we allemaal trotse Nederlanders en laten we ons wel eens verleiden om in het oranje gekleed te gaan. Tijdens oranje evenementen als Koningsdag, tijdens het EK en WK voetbal, de Olympische Spelen en misschien wel in Thialf bij het schaatsen. Oranje kleding is er in alle soorten en maten. Denk aan alle gekke oranje outfits die we wel eens op TV zien. Maar op zoek naar oranje overhemden? Dan ben je bij ShirtsofHolland aan het juiste adres.

Stijlvolle Oranje overhemden

Wil je niet al te opvallende kleding aan, dan is een stijlvol oranje overhemd van ShirtsofHolland de uitkomst. Niet zomaar een goedkoop oranje overhemd uit de feestwinkel, maar een echt mode-item. De stijlvolle oranje overhemden zijn gemaakt van 100% katoen en mooi licht getailleerd. Heerlijke oranje kleding in de vorm van stijlvolle overhemden met een rood-wit-blauwe bies in de boord, afgewerkt met oranje stiksels en typisch Hollandse details zoals een schitterend geborduurde leeuw. Ideaal voor Koningsdag en allerlei oranje evenementen. De pasvorm is licht getailleerd, Modern Fit met een modieuze ‘Italian spread’ boord.

In 3 kleuren verkrijgbaar

Natuurlijk is het oranje overhemd in de kleur oranje verkrijgbaar. Maar oranje is niet altijd de meest makkelijke kleur om te dragen. Daarom zijn de Oranje overhemden in 3 kleuren verkrijgbaar. In zuiver wit, in stijlvol donkerblauw en natuurlijk in schitterend oranje.

Stijlvolle Oranje details

De oranje overhemden hebben diverse opvallende oranje details als een geborduurde leeuw op de borst. De overhemden hebben oranje knoopsgaten en een rood-wit-blauwe bies in de boord. De overhemden vallen op door de kwaliteit en subtiele stijldetails. Niet zo'n goedkoop overhemd uit de feestwinkel dus, maar een echt mooi oranje kledingstuk dat jaren mee gaat.

Oranje overhemden in alle maten

De oranje overhemden zijn verkrijgbaar in de meest gangbare kledingmaten van mannen. De maatvoering begint bij een maat S en gaat tot maat XXL. Als je gewend bent om met je boordmaat te meten, dan beginnen de oranje overhemden bij boordmaat 38 en gaan tot boordmaat 46.

Oranje overhemd op het werk

De stijlvolle Oranje overhemden zijn ideaal om naar het werk te dragen. Het komt natuurlijk voor dat het Nederlands Elftal bijvoorbeeld op een WK Voetbal op een ander continent speelt en dat de wedstrijden dus tijdens onze kantoortijden worden gespeeld. Dan kan je natuurlijk niet in een goedkoop oranje t-shirt naar je werk. De stijlvolle oranje overhemden kan je goed onder een colbert of pak dragen (ook met stropdas) of zo op je spijkerbroek natuurlijk.

Post your comment

ShirtsofHolland