Oranje kleding

Er is geen ander volk te bedenken dan de Hollanders als het gaat om het supporten van hun nationale teams. Of het nu gaat om voetbal, hockey, wielrennen, schaatsen of welke sport dan ook, de tribunes zijn altijd oranje gekleurd en in oranje kleding. Met de meest bijzondere creaties oranje kleding als oranje afropruiken, delfts blauwe kleding, oranje jurkje, oranje hoeden, oranje pruiken, oranje vlaggetjes, sexy jurkjes, oranje broek, holland caps, oranje petten, oranje shawls, oranje kostuums, oranje colbert, oranje blazers, oranje tuinbroeken, holland retro jacks, oranje kiel, oranje petten, oranje overhemden, boerinnenkapjes, oranje vlechtpruiken, oranje bretels, oranje brillen.

Nederlanders in gekke oranje kleding

Je kan het zo gek niet bedenken of wij Hollanders dossen ons er mee uit. Tijdens Koninginnedag, tijdens de wedstrijden van het Nederlands Elftal, in binnen- en buitenland. En de beelden gaan vaak de hele wereld over. Wie kent niet de oranje Indiaan met zijn trommel die bij alle voetbalwedstrijden van het Nederlands Elftal aanwezig is? En wat dacht je van het Oranje jurkje van Bavaria tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika?

Stijlvol ook mogelijk?

Er is echter wel een maar. Leuk al die oranje kleding, maar niet iedereen wil er zo uitgedost uit zien. Kan de oranje kleding dan ook niet stijlvol zijn? Ja zeker wel. Als je goed zoekt op internet dan kom je wel het een en ander tegen. Vaak zijn dat dan de standaard oranje poloshirts. Maar wat als je iets anders wilt dan de standaard oranje polo? Dan zijn er dus de stijlvolle oranje overhemden van ShirtsofHolland. Gemaakt van het beste katoen (dubbelkatoen, 100%), met Modern Fit (licht getailleerd). En diverse oranje details als een oranje geborduurde leeuw en oranje knoopsgaten.

Oranje overhemd

En het lijkt wel of we een trend gezet hebben. Je ziet dat steeds meer modemerken stijlvol inspelen op het oranje-gevoel. Maar dat zijn met name fashionbrands die zich richten op een vrouwelijke doelgroep. Dutchydress, the DutchDress van Bavaria, oranje bedelarmband van de Etos. Voor de man echter blijft het beperkt tot ShirtsofHolland, voor als je niet in het Heineken-rugnummershirt wilt lopen.

Voorbeeld van oranje kleding overhemdJonge man in een oranje overhemd als kledingstuk

Post your comment

ShirtsofHolland