Het overhemd van Mister Cheung in "Ik Hou Van Holland"

Wat voor overhemd draagt Mister Cheung in "Ik Hou Van Holland"? Vorige jaren trad hij zingend op in een brak en oud wit T-shirt of een grappig jack. Tegenwoordig is hij gehuld in een mooi overhemd en iedere week een andere variant. Mister Cheung 2.0. 

Wie is Mister Chung of Cheung?

Meneer Cheung Hoi Chi (seizoen 4 en vanaf seizoen 6 in Ik Houd van Holland): hierbij probeert een Chinese man die geen Nederlands spreekt een nummer te zingen, waarbij beide teams moeten raden welk lied hij zingt. Erg hilarisch en een van de soms mooiste momenten van het programma. Door het gebrekkige Nederlands is er werkelijk niets van te verstaan en vaak moetje het dan ook doen met de melodie. En aar blijven lachen Meneer Cheung. Erg erg grappig. 

Ik Hou Van Holland is te zien bij RTL 4. Linda de Mol geeft leiding aan de gezellige chaos, die wordt veroorzaakt door captains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis, samen met hun teams.

Linda, Jeroen en Guus krijgen iedere week Nederlandse prominenten op bezoek, die hun kennis op het gebied van Nederlandse film, muziek, sport, spelling en televisie tentoonspreiden. Dit gebeurt door het spelen van de oude vertrouwde Ik Hou Van Holland-spellen, die weer zorgen voor veel hilariteit.

Wat draagt Cheung nu weer in Ik Hou Van Holland?

Wat een ontzettend leuk mannetje en grappige kerel. Het overhemd van Mister Cheung wordt iedere uitzending afgewisseld en sinds eind 2012 en begin 2013 draagt Meneer Chung of Cheung een afwisselend overhemd van ShirtsofHolland. Dan weer wit, dan weer blauw of oranje. Hij is er zelfs een beetje stijlvol van geworden. 

Meneer Chung of Cheung in Ik hou van HollandLekker meezingen met Mr Cheung en Linda de Mol

Post your comment

ShirtsofHolland