Maatwerk

Onze kleding doet het goed op allerlei evenementen en is een mooi visitekaartje voor het personeel en relaties. Hieronder vindt u meer informatie over maatwerk oplossingen.

Snel een antwoord? Offerte?

Voor vragen over maatwerk mogelijkheden belt u direct met 020 - 233 1695 of laat u een berichtje achter via het formulier.

Je kleding laten bedrukken of borduren? Daar kunnen wij je mee helpen! Wij maken gebruik van de verschillende partners in Amsterdam die de modernste druktechnieken gebruiken. Hierdoor zien je overhemden, truien, Poloshirts en T-shirts er fantastisch uit met jouw bedrijfslogo. Nu horen we je denken: waarom zou je kleding willen met een bedrijfslogo? Kijk maar eens om je heen - wanneer jij op een beurs of evenement loopt, kun je er niet om heen. De kleding van de werknemers zijn (vaak) bedrukt met het logo van het desbetreffende bedrijf waar zij voor werken. Het logo staat meestal op de rechter- of linker mouw of op de rechter- of linker borst.

Waarom je kleding laten borduren of bedrukken?

Er zijn verschillende redenen waarom je kleding (overhemden, truien, poloshirts en T-shirts) wilt laten bedrukken of borduren. Bijvoorbeeld op een beurs of evenement. De kleding van de werknemers zijn een exclusief promotieartikel. Hierdoor ben je direct herkenbaar door participanten en klanten. Daarnaast straal je met geborduurde of bedrukte kleding professionaliteit en uniformiteit uit. En als laatste is jouw team representatief.

kleding borduren

Voordelen van kleding met een bedrijfslogo

 • geborduurde of bedrukte kleding zijn een exclusief promotie artikel
 • Met bedrukte kleding straal je professionaliteit en uniformiteit uit
 • Met geborduurde of bedrukte kleding is het personeel direct herkenbaar bij klanten en participanten
 • Geborduurde of bedrukte kleding is representatief en chic. Daarnaast ziet een logo er super strak uit

Wat is het verschil tussen bedrukken en borduren?

Bij zowel bedrukken als borduren van overhemden, truien, poloshirts en T-shirts wordt een slogan of bedrijfslogo omgezet naar een patroon. Dit patroon wordt bevestigd op de kleding. Maar wat zijn nou de precieze verschillen tussen borduren en bedrukken? En wat is het beste om te doen?

 • Bij bedrukking is de afbeelding nauwkeuriger dan borduring
 • Borduring heeft een langere levensduur dan bedrukking
 • Bedrukking vervaagt na vele was buurten, borduring blijft mooi
 • Bij borduring wordt de prijs berekend aan de hand van het aantal steken. Daarnaast is er voor iedere afbeelding een nieuwe borduurkaart nodig. De additionele kosten liggen bij borduring hoger.
 • Bij kleine oplages is bedrukking normaliter goedkoper

Bedenk dus van te voren hoeveel stuks je nodig hebt en hoe intensief je de overhemden gaat gebruiken/wassen.

Maak reclame met geborduurde of bedrukte bedrijfskleding

Zoals hierboven genoemd, is bedrukte of geborduurde kleding een belangrijk promotie artikel. Wanneer jouw werknemers rondlopen in een bedrukt overhemd met bedrijfslogo zorgt dit voor meer naamsbekendheid. Dit is één van de belangrijkste drijfveren van bedrijven die een overhemd laten bedrukken of borduren. Een andere belangrijke reden is dat geborduurde overhemden voor een representatieve uitstraling zorgen binnen jouw bedrijf. Wij brengen je graag in contact met een van onze partners. Zo krijg jij fantastische bedrukte of geborduurde overhemden.

Kleding laten borduren of bedrukken; wat kost dat? 

Dus wil jij jouw overhemden laten borduren of bedrukken met een naam of logo, dan is dat heel goed mogelijk. De kosten hangen samen met de complexiteit van het logo en tekst dat moet worden geborduurd of bedrukt (denk aan aantal kleuren, type opmaak). Eén basiskleur is machinaal sneller te borduren dan een zeer complex logo met ingewikkelde motieven. Bedrukken kan dan soms een aantrekkelijke alternatief zijn. Om een indicatie te geven moet rekenen worden gehouden met 12,50 euro per overhemd (bij kleine aantallen). Bij grote aantallen en kleine logo's gaat dit bedrag richting 10 euro per overhemd.

Borduren of bedrukken kan op de volgende manieren

- Op de borst (links of rechts)
- Op de mouwen (bovenarm)
- op de achterkant (rug) - (wordt afzonderlijk geprijsd)

Maatwerk in grote aantallen

Neemt u bij afname van grote aantallen immer persoonlijk contact met ons op. Wij kunnen zeer snel een op maat gemaakte offerte voor u opstellen en de wensen en alternatieven bespreken.

Direct een offerte?

Borduren of bedrukken kan op de volgende manieren

 • Op de borst (links of rechts)
 • Op de mouwen (bovenarm)
 • Op de achterkant (wordt afzonderlijk geprijsd)

Om uw order goed en snel te verwerken hebben wij het volgende van u nodig:

 • Een logo met een zo hoog mogelijke resolutie (zeker voor PNG of JPG bestanden)
 • Bestandsvorm bij voorkeur EPS, AI, PDF, PSD (vector gebaseerd)
 • Locatie van het logo (zie hierboven)
 • Naam, adres en afleverlocatie
 • Eventuele deadlines

U kunt deze informatie aan ons opsturen via het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Voorbeelden

Bedrukken Horeca of bedrijfskledingSpieren voor SpierenBeursvloer met bedrijfsoverhemd (1 stijl)

Bedrijfskleding BNR RadioHorecakleding en horeca overhemdenBedrijf met logo op beursvloer

Post your comment

ShirtsofHolland