Kroning Willem Alexander Kleding

Waar en wanneer wordt de kroning van Willem Alexander gehouden? Wordt het Amsterdam of Den Haag ... daarmee opent het Parool in 2012 naar aanleiding van een onderzoek. 

Kroning Willem Alexander in Amsterdam?

De Amsterdammers hopen op een groot feest in de stad. De vader van Máxima is waarschijnlijk wederom niet welkom. Van 32 procent van de ondervraagden in Amsterdam mag hij wel komen. Als de Kroning van Willem Alexander in Amsterdam zal plaatsvinden dan wordt het natuurlijk een groot feest. Amsterdam heeft tot heden aangetoond om ook grote feesten zoals Koninginnedag goed aan te kunnen. Het wordt dus nog even spannend.

Kroning Willem Alexander in Den Haag?

Tja, waar gaat het gebeuren en wanneer gaat Willem-Alexander gekroond worden? Dat is de grote vraag. Het kan natuurlijk ook Den Haag worden, de stad waar onze kroonprins nu woont en waar ook koningin Beatrix woont. Het Paleis Noordeinde is natuurlijk een prachtige bordesscene waard. Of wordt het toch Amsterdam? De vraag is met name of er in Den Haag voldoende ruimte is om de toestroom van Oranje gezinde toeschouwers aan te kunnen. Op zich leent het Malieveld zich daar natuurlijk wel voor, maar echt koninklijk is die locatie niet te noemen.

De Kroning van Willem Alexander vindt in 2013 plaats!

En wanneer gaat de kroning (of inauguratie) van Willem Alexander plaatsvinden?

Reden 1 voor een kroning: In 2013 wordt onze koningin Beatrix 75 jaar, een mooie leeftijd om afstand te doen van de troon. In 1980 werd zij gekronigd en is ze in 2013 dus ruim 33 jaar aan de macht. 

Reden 2 voor een kroningn de jaren 2013-2015 bestaat het Koninkrijk der Nederlanden zoals we dat nu kennen 200 jaar.

Unieke Nederlandse oranje kleding voor de Kroning

Nu is het natuurlijk wel zaak wat we iets bijzonders aantrekken op deze speciale dag. Wat dacht u van: stijlvolle, 100% katoenen overhemden hebben met een rood-wit-blauwe bies in de boord. Ze zijn afgewerkt met mooie oranje stiksels en typisch Hollandse details zoals een schitterend geborduurde leeuw. Ideaal voor de Kroning van Willem Alexander en het grote oranje feest. De pasvorm van het overhemd is licht getailleerd, Modern Fit met een modieuze ‘Italian spread’ boord.

Kroning Willem Alexander Kleding

Post your comment

ShirtsofHolland