Koningsdag accessoires (dames)

Koningsdag accessoires (dames) Koningsdag accessoires (dames)

Voor vrouwen die leuker in oranje gekleed willen gaan bij een oranje evenement. HupHollandHip biedt een uniek assortiment aan oranje kleding en oranje accessoires voor vrouwen. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Koningsdag accessoires (dames)

Voor vrouwen die leuker in oranje gekleed willen gaan bij een oranje evenement. HupHollandHip biedt een uniek assortiment aan oranje kleding en oranje accessoires voor vrouwen.

Hippe Oranje accessoires

Als goedverzorgde Nederlandse vrouw ga je natuurlijk niet op Koningsdag, of op een andere Oranje feestdag, gekleed als clown met een Gullit pruik en de doodsaaie en o-zo-voorspelbare-Oranje-boa. Of de hele dag rondlopen in een door een biermerk weggegeven Oranje jurk met plastic Oranje accessoires gekregen bij een drogisterijketen.

HupHollandHip

HupHollandHip is een orgineel Nederlands merk met stijlvolle oranje accessoires speciaal voor oranje evenementen zoals Koningsdag, WK en EK voetbal en de Olympische Spelen. De eerste ontwerpen zijn van Evelien. "Tijdens de Olympische Spelen in Vancouver en op Oranje feestjes tijdens het WKvoetbal 2010 kreeg ik veel vragen over waar ik mijn hippe Oranje outfit had geshopt. Dit bracht mij uiteindelijk op het idee om orginele oranje/Nederlandse/Hollandse producten speciaal voor vrouwen te ontwerpen. Speciaal voor leuke, hippe en verzorgde Nederlandse vrouwen."

ShirtsofHolland heeft speciaal voor dames de ambitie om de leukste oranje kleding en accessoires voor dames Aan te bieden. Waar je het hele jaar terecht kan voor de leukste Hollandse accessoires.

Oranje dameskleding voor expats / internationaal
Voor expats die samen Koningsdag, het EK of WK voetbal of de Olympische Spelen volgen. Vaak organiseren ambassades en Nederlandse verenigingen in het buitenland NL-borrels, Koninginnedagfeesten en andere Oranje events. Wat is er mooier om ook daar Leuker in Oranje te verschijnen?!

Oranje accessoires: Overal ter wereld verkrijgbaar

HupHollandHip is het merk voor Nederlandse dames die (tijdelijk) in het buitenland verblijven. Je kunt de Oranje producten namelijk naar elke bestemming in het buitenland laten versturen.
Op de Hollandse Clubs overal ter wereld worden speciaal voor Expats Oranje feesten georganiseerd. Met Koningsdag (eerder Koninginnedag), het aankomend WK voetbal en EK voetbal, de Olympische Winterspelen en allerlei Oranje gala's. Speciaal hiervoor verkopen wij stijlvolle Oranje producten voor vrouwen.

Oranje dameskleding en accessoires voor bedrijven

Ben je als bedrijf op zoek naar origineel oranje marketing- en promotiemateriaal voor dames/vrouwen? Of wil je je bedrijf of onderneming op een originele en opvallende manier promoten rond oranje evenementen? Met een exclusieve HupHollandHip accessoire voor dames zorg je ervoor dat jouw bedrijf eruit springt. Bovendien is maatwerk bij ons geen enkel punt. Wij krijgen veel vragen van kleine en middelgrote bedrijven die graag iets leuks doen voor de dames. Wij gaan graag het gesprek aan om een mooie aanbieding te doen.

Koningsdag sinds 2014
Koningsdag wordt sinds 2014 gevierd op de verjaardag van staatshoofd Willem-Alexander, 27 april, behalve wanneer dit op een zondag is. In dat geval is het een dag eerder, zoals direct in het eerste jaar het geval was. De volgende keer is in 2025. De voorloper van Koningsdag, Koninginnedag, werd evenzo gevierd op zaterdag 29 april als 30 april een zondag was

Hoe wordt Koningsdag gevierd?

Op Koningsdag worden altijd allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Vroeger nam de koninklijke familie niet deel aan alle activiteiten. Koningin Juliana begon de traditie dat het volk langs kon komen bij het Paleis Soestdijk. Daar stond de koninklijke familie en konden mensen bloemen en geschenken aanbieden. Koningin Juliana zorgde ervoor dat Koninginnedag een officiële vrije dag werd. Koningin Beatrix reisde op Koninginnedag met haar familie twee gemeentes af en deed mee aan de activiteiten. Tijdens Koningsdag is er een vrijmarkt en zijn er optochten, festivals en allerlei optredens.

Post your comment

ShirtsofHolland