Koninginnedag kleding

Koninginnedag komt er aan en dat betekent dat we weer massaal een oranje outfit bij elkaar shoppen. Of je nou gaat feesten of gezellig de vrijmarkten afstruint, op deze dag is het haast verplicht om één van de Nederlandse kleuren te dragen. Wil je er toch nog een beetje fashionable bijlopen in de menigte en heb je geen flauw idee wat je aan moet trekken? Wij hebben voor jou de leukste Koninginnedag kleding uitgekozen! En nu maar hopen op heerlijk lenteweer op 30 april.

Koninginnedag kleding

Gelukkig is oranje niet alleen leuk voor Koninginnedag, maar ook om daarna door te dragen. Oranje is één van de trendkleuren deze zomer. En met dat Koninginnedag shirt support je Holland gewoon opnieuw tijdens de komende sportzomer. Pak lekker uit, want alles mag met Koninginnedag! Niets is te gek op deze gezellige feestdag.

Om je outfit helemaal compleet te maken kun je altijd nog jezelf versieren met vlaggetjes op je wangen. Helemaal Koninginnedagproof! Bekijk hieronder onze favoriete outfits en sla gauw je slag voordat alle oranje-items uitverkocht zijn!

Stijlvolle oranje overhemden voor Koninginnedag

Stijlvol? Uniek? Kies eens voor een stijlvol oranje overhemd gemaakt van 100% katoenen met een rood-wit-blauwe bies in de boord en mooi afgewerkt met oranje stiksels. Met typisch Hollandse details zoals een schitterend geborduurde leeuw. Ideaal voor Koninginnedag en Koninginnenacht. De pasvorm is licht getailleerd, Modern Fit met een modieuze ‘Italian spread’ boord. En verkrijgbaar een verschillende kleurne zoals zuiver wit, stijlvol donkerblauw en schitterend oranje.

Koninginnedag kleding met vrienden aan de pilsBiertje in de hand met koninginnedag kleding

Post your comment

ShirtsofHolland