Koninginnedag in Amstelveen

Dit jaar is Koninginnedag heel speciaal voor de gemeente Amstelveen, de Koninklijke Familie komt op bezoek op 30 april 2013. Een grotere eer is er voor een gemeente als Amstelveen niet te bedenken. Maar bedenk je ook wat dat betekent, wat een organisatie. Maar zeker ook wat een kansen voor de gemeente, de horeca en de winkeliers van Amstelveen.

Dit jaar zal de gemeente Amstelveen tijdens Koninginnedag bezocht worden door vele tienduizenden toeschouwers die allemaal een glimp van de Koninklijke Familie proberen op te vangen. De Oranjevereniging en de winkeliersvereniging van Amstelveen zijn al druk bezig met voorbereidingen voor het programma. Denk je eens in wat een kans dit is voor alle cafe's en restaurants en overige horeca. Sowieso is Koninginnedag natuurlijk altijd al een belangrijke dag, maar nu nog eens extra. 

De komst van de Koninklijke Familie naar Amstelveen tijdens Koninginnedag betekent ook dat de hele binnenstad versierd gaat worden. En dat alle inwoners, gemeenteraadsleden en natuurlijk ook de burgemeester van Amstelveen er piekfijn verzorgd en met een Oranje look en feel uit moeten zien. De stijlvolle Oranje overhemden van ShirtsofHolland bieden natuurlijk uitkomst.

Ook voor restaurants en cafe's zijn de Oranje overhemden natuurlijk een uitkomst, ideale bedrijfskleding voor Koninginnedag in Amstelveen. Want het bedrukken of borduren van een bedrijfslogo op de Oranje overhemden is geen enkel probleem.

 

Zie hier de reactie van de secretaris van de Oranjeverenging Amstelveen over de komst van de Koninklijke Familie naar Amstelveen met Koninginnedag.

Post your comment

ShirtsofHolland