Overhemden voor de horeca, hotels, restaurants en café's

Ben je op zoek naar horeca overhemden (overhemden voor een hote, cafe of restaurant) om bijvoorbeeld het personeel of het hele team goed aan te kleden? Dat kan! Wij handelen in grotere aantal overhemden en geloven in persoonlijke service. Als échte overhemden specialist leveren wij echte horeca overhemden (en ook horeca poloshirts, beurs T-shirts en herenkleding) speciaal voor (inter)nationale bedrijven. Verschillende vertrouwde partners maken al jarenlang gebruik van onze service, zoals hotels, restaurantketens en cafeetjes. Wil je een goede en scherpe offerte ontvangen? Ontdek wat wij als overhemden specialist kunnen betekenen en neem contact op om een vrijblijvende business to business offerte aan te vragen.

Overhemden voor de horeca: persoonlijk advies en kwaliteit ... voor een scherpe prijs

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon, chat of email. We luisteren graag naar uw specifieke horeca wensen en wellicht (nog) onzekerheden. De belangrijkste informatie in deze fase is het 1) aantal mannen/vrouwen, 2) totaal aantal shirts en 3) de kwaliteit of soort. Door onze persoonlijke benadering heb je direct een antwoord. En mocht je vragen hebben dan helpen we je graag persoonlijk.

Voor aantallen onder de 200 stuks maken wij gebruik van onze stockservice speciaal voor de horeca, hotels en restuarants. Dit betekent je je overhemden snel in huis hebt. Voor aantallen vanaf 200-300 stuks zijn wij in staat om een eigen speciaal horeca-overhemd te ontwerpen met navenant prijsvoordeel. Wij kunnen je goed adviseren om de juiste keuze te maken.

Nadat je de offerteaanvraag hebt verzonden met alle vragen omtrent de horecakleding, nemen wij binnen één werkdag contact met je op om de specifieke wensen te bespreken en een passende offerte uit te brengen.

Overhemden voor ded horeca

Horeca overhemden met persoonlijke service

Wij bieden de beste merken/maatwerk én persoonlijke service. Een vertrouwde overhemden winkel voor het kopen van de juiste overhemden en shirts voor de horeca. De meeste overhemden zijn ook online te vinden: voor zakelijk of privé/casual gebruik. Kies op basis van je boord, merk voorkeur en pasvorm een perfecte fit. De pasvormen lopen uiteen van een ultra slimfit, slim fit (sterk getailleerd of fit slim) en modern fit tot een ruime wijde fit (custom of regular fit) beschikbaar in verschillende stoffen en merken - en vaak in mouwlengte 5, mouwlengte 6 of mouwlengte 7. Slim fit overhemden voor de horeca zijn lekker getailleerd en helemaal van deze tijd. De boordmaten van de overhemden variëren van klein tot zeer groot: van boordmaat 37 tot boordmaat 54-60. En bij vragen over een overhemd helpen wij graag persoonlijk om een perfect overhemd te vinden.

Het overhemd is één van de meest gedragen kledingstukken in restaurants, hotels en cafees. Vaak met een kenmerkend logo van het bedrijf. Op de vloer wil je je bedrijf van de beste kant laten zien. Het is een weerspiegeling van het bedrijf en waar je voor staat.

Overhemden voor hotels en restaurants

Kies voor betere overhemden van goede stoffen met de juiste pasvorm. Je krijgt toegang tot luxe internationale overhemden merken of speciale maatwerkoplossingen. Op basis van een bestek of eisen-set vinden wij de juiste overhemden voor het bedrijf en presentatie in het restaurant of het hotel. Kies uit de direct uitlever functie van internationale merken zoals Seidensticker, Eterna, Casa Moda, Profuomo, Michaelis, Stenstroms, Eton, van Laack, Sleeve7, John Miller en Ledub. Naast overhemden leveren wij alle heren accessoires die te bedenken zijn zoals stropdassen, shirts, poloshirts, bretels, pochetten en meer.

Speciale overhemden voor hotels en restaurants (overhemden bediening)

Wat is een goed horeca overhemd?

Lastig! een goed horeca overhemd moet voldoen aan talloze eisen waaronder: effen wit of zwart, niet hoeven strijken, niet hoeven wassen, vlekvrij. Kortom: een magisch overhemd dat alles moet kunnen. Voor de horeca is het ten allereerste belangrijk dat een overhemd er stijlvol uitziet en kwaliteit en vertrouwen uitstraalt. Waarom anders draagt u bedrijfskleding? Daarna komen de functionele eisen voor het gebruik zoals het makkelijk kunnen wassen (bij hogere graden en het vaak kunnen wassen) en strijkvrijheid zodat niet alle overhemden gestreken hoeven te worden. Wellict helpen de volgende overwegingen.

 • Horeca overhemden moeten in eerste instantie stijlvol overkomen. Vertrouwen, eenheid en service uitstralen. Waarom anders dragen wij bedrijfskleding?
 • Effen wit, zwart, blauw en vergelijkbare kleuren tonen een geheel beeld. En sluiten aan bij de stijl van de horeca instelling.
 • Strijkvrij. Horeca overhemden zijn natuurlijk graag strijkvrij. Doch wordt er dan vaak een synthetische draad in verwerkt waardoor men weer meer kan gaan zweten. Een overweging is wellicht dat de meeste stomerijen een all-in tarief hebben voor wassen en/of strijken. Een overhemd kost strijkvrij en (wel) strijken-nodig vaak hetzelfde. Echt strijkvrij bestaat niet.
 • Niet hoeven wassen. Dit is praktisch onmogelijk. Wel is dit de reden waarom men vaker voor doffe en donkere kleuren kiest. Je ziet de vlekken minder goed. Een wit overhemd moet in principe na 1x dragen gewassen worden.
 • Vlekvrij. Wie weet in de toekomst. Door een nano wassing zijn de overhemden een tijdje vlekvrij en lopen vloeistoffen zo van het overhemd af. Dit effect wordt langzaam verloren en daardoor worden ook deze overhemden met de tijd zoals normale overhemden.

Shirts voor in de horeca

Overhemden bedrukken en borduren

Wil jij voor jouw bedrijf je overhemden laten bedrukken? Neem dan contact met ons op. Zowel borduren als bedrukken behoort tot de mogelijkheden. Speciaal voor de hotels leveren wij de gevraagde kwaliteit. Het meesturen van een logo of bedrukking is handig om een beter prijs indicatie te geven.

Onze overhemden doen het goed in hotels en restaurants. En een luxe overhemd is een mooi visitekaartje voor het personeel en relaties. Hieronder vind je meer informatie over maatwerk oplossingen van de overhemden groothandel speciaal voor de horeca.

Overhemden bedrukken is ons dagelijkse werk speciaal voor de horeca. Wij maken gebruik van de beste partners en ontsluiten hiermee de modernste druktechnieken, waardoor uw overhemd voor de beurs op een schitterende manier bedrukt kan worden. Door onze jarenlange ervaring wat betreft overhemden bedrukken, doen wij dit op een zeer professionele manier met een gegarandeerd kwalitatief goed eindresultaat - dat staat niet mis op de vloer.

Excellente Service

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van overhemden of blouses? de boordmaat? Het merk of de stofsoort? Wij geloven in persoonlijke service en aandacht voor onze klant en relaties. Neem bij twijfel alstublieft contact met ons op - want wij helpen je graag en beantwoorden alle vragen

Kies de beste pasvorm voor de horeca

Wij geloven in echt willen luisteren en weten wat er speelt. Zo hebben wij een grote groep heren aan onze keukentafel uitgenodigd om te praten over o.a. de kwaliteit, pasvorm en merken, winkels en webwinkels en het serviceniveau wat je daarvan mag verwachten. Het resultaat: een lijst met kenmerken dat ons helpt om de overhemden service verder te verbeteren en waar wij garant voor staan. Deze feedback hebben wij toegepast op onze overhemden voor de horeca met als resultaat excellente service. Voor iedere klant een passend overhemd.

Horeca overhemden voor heren en dames - echte horeca shirts van hoge kwaliteit voor het restaurant en hotelwezen. Een overhemd is één van de meest gedragen kledingstukken in de horeca. Denk aan een net wit, lichtblauw, navy of zwart overhemd. Maar welk overhemd kies je voor de horeca? En wat geef je eraan uit? Kies de mooiste en duurzaamste "overhemden voor de horeca" voor het restaurant, eetcafé, hotel, terras en/of bar. Bekijk alle horeca blouses en shirts.

Horeca overhemden: netjes wit of veilig zwart

Horeca overhemden overhemden zijn vaak effen van kleur met soms een kleine, leuke twist zoals een contrasterend kraagje of een gekleurd knoopje. Echte horeca shirts voor de moderne man en vrouw die er graag goed uitzien op het terras of achter de bar. Kies de mooiste shirts voor restauratieve of horeca gelegenheden van de beste merken. Maar wat is nu het ideale horeca overhemd? Of wat is de beste horeca kleding?

Heerlijke overhemden voor de horeca voor het bediendend personeel

Horeca overhemden & duurzame kwaliteit

Kies unieke horeca blouses en horeca shirts welke dankzij een duurzame horecakwaliteit lang mee gaan. Uitermate geschikt voor bedienend personeel in het restaurant, eetcafé, hotel, terras, Horecava en of bar. Horeca blouse van de beste kwaliteit die lekker lang mee gaan zodat de bediening er op en top uitziet en tevreden is.

Kies voor kwaliteit

Indien je in de horeca werkt dan weet je dat overhemden snel slijten, vies worden en soms net wat duurder zijn dan je misschien wilt uitgeven. Wij adviseren tóch om wat geld te investeren in een goed zittend overhemd voor de horeca. Horeca blouses bestaan er hoofdzakelijk in twee smaakjes: de goedkopere (dunne) variant en een ontwikkelde dikkere variant (vaak een twoply) van betere kwaliteit (beiden met bijhorend prijskaartje) voor het hogere segement.

Dunne overhemden lijken in de horeca veel voor te komen. Een investeerder kiest liever voor een goedkoop dun stofje dan een ontwikkelde stof. Toch kan 10-20 euro al een enorm verschil zijn. Overhemden gaan langer mee - en de bijbehorende uitstraling heeft zijn effect op de klanten en daarmee de omzet.

Heerlijke shirts voor op het terrassm achter de bar of in het restaurant. perfect voor het perrsoneel

Horeca blouses

Ontwikkelde overhemden voor de horeca zijn om een aantal redenen aan te raden voor in het restaurant, eetcafé, hotel, terras en of bar:

 • Begin de dag met kwaliteit en voel je goed (want zo kom je dan ook over)
 • Klanten zien kwaliteit indirect immer aan het bedienend personeel in de horeca
 • Een beter gekleed personeelslid wordt serieuzer genomen (door klant en baas)

Beweeg je veel in het restaurant, achter de bar of op het terras?

Als je de hele dag zit of moet lopen in de horeca dan is het te adviseren om een overhemd te nemen van een wat meer ontwikkelde weving zoals een twill of oxford of chambray (kies dan voor two ply). Een nauw aangesloten pasvorm zit heerlijk en kan privé er fantastisch uitzien. Het dilemma tijdens het werken is dat deze overhemden dan iets kunnen trekken en sneller leiden tot zweten als je bijvoorbeeld veel moet lopen in het restaurant of op het terras. Kies dus bij een actieve baan voor een overhemd dat iets meer ruimte biedt. De slanke overhemden zijn meer voor privé. Kies dus voor ietjes ruimte (minimaal 8-12cm extra op de borst en taille) als je in de horeca werkt.

"overhemden voor de horeca" Kiezen voor stijl en kwaliteit in het restaurant of achter de bar

Overhemden in de horeca: de kleur

Over de kleur wit in de horeca: Een wit overhemd vangt natuurlijk het beste de vlekken. En een druppeltje koffie of bier kan je overhemd al snel veranderen in een kleurplaat. Eventueel kun je ook een theedoek (of damast doek) over je arm leggen waarmee je het dienblad draagt. Wit is wel de kleur die wordt geassocieerd met schoon zijn, schoonheid en kwaliteit. Eigenlijk dus eerste keus, maar gevaarlijk. Veel horeca medewerkers zullen daarom al snel kiezen voor een gekleurd overhemd.
De donkere kleuren: Navy of zwarte overhemden komen ook veel voor in de Horeca. De reden hiervoor is nu wel duidelijk: het zijn goede vlekkenvangers in het restaurant of achter de bar. Horeca kleding en horeca overhemden zijn om die reden vaak zwart van kleur.

Horeca shirts en blouses - ondermeer voor de horecava

Meest populaire overhemden in de horeca

Kies één van de meest populaire overhemden in de horecae. Van wit en dun tot donker en stevig.

 • wit poplin, wat goedkoper dun
 • wit overhemd twill
 • wit overhemd luxe twill
 • zwart twill of popeline
 • navy satijn

Persoonlijke service voor dames en heren met stijl

Kleding voor de horeca koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen (horeca) kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in een overhemd.

Horeca overhemden online kopen

Alle horeca shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie horecae herenkleding voor mannen en vrouwen. De mooiste horece shirts en kleding koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

ShirtsofHolland