Holland Heineken House

Het Holland Heineken House (HollandHeinekenHouse), ook wel het Holland Heineken Huis, is inmiddels een begrip in Nederland en daarbuiten geworden. Wat begon in 1992 in Barcelona met een tijdelijke ruimte voor hospitality en met name voor de huldiging van de Nederlandse sporters, is tot een voorlopig hoogtepunt gekomen tijdens afgelopen Olympische Spelen in Londen.

Logistieke operatie

We zijn zelf in het Holland Heineken house geweest tijdens het openingsweekend van de Olympische Spelen in Londen. Wat een feestje was dat zeg. Echt heel leuk om mee te maken. Op een heuvel met schitterend uitzicht over Londen, staat het zogenaamde Alexandra Palace. Een historisch gebouw (uit 1875) tegenwoordig omgebouwd tot evenementenlocatie. We spraken er onder meer iemand die verantwoordelijk is voor de opbouw van het Holland Heineken Huis en hij gaf aan dat dit echt de grootste logistieke operatie tot nu toe is geweest. Met diverse barren binnen en buiten, hospitality ruimtes, studio's voor radio en TV en natuurlijk een immense feestvloer. Ga maar na wat een werk om dat te organiseren...

BNR

Wat leuk was dat we in het Holland Heineken House diverse BN'ers tegenkwamen. Jan van Halst, Jack van Gelder, Inge de Bruin en ook oud-schaatser Ben van den Burg. Ben is columnist voor Business Nieuws Radio en we kwamen hem tegen bij de statige trappen van het Holland Heineken House. We wisten al dat de de kans groot zou zijn dat hij een overhemd van ShirtsofHolland.com aan zou hebben. Na ons interview op BNR hebben we kunnen regelen dat alle medewerkers en presentatoren van BNR en FD Mediagroep onze overhemden dragen. We hebben op de linkermouw het logo van BNR laten borduren. En dat overhemd had Ben dus ook aan, super leuk.

Oranje overhemden

Het personeel van het Holland Heineken House zag er trouwens super uit. Complimenten aan SuitSupply. Mooie witte overhemden en blouses op groene of oranje broeken. Ook Heineken had een eigen kledinglijn ontwikkeld die ze verkochten binnen in het Holland Heineken house. Onze ambitie is dat het personeel bij de Olympische Spelen van 2016 in Brazilie in onze oranje overhemden loopt!

Opening Holland Heineken HouseOp de voorpagina van Holland Heineken House

Post your comment

ShirtsofHolland