Overhemden groothandel

Ben je op zoek naar grote aantallen overhemden (overhemden groothandel of b2b) om bijvoorbeeld jouw gehele personeel mee aan te kleden? Dat kan! Wij handelen in grote aantal overhemden en geloven in persoonlijke service. Als échte overhemden specialist leveren wij groothandel overhemden (en ook poloshirts, T-shirts en herenkleding) speciaal voor (inter)nationale bedrijven en stichtingen. Verschillende advocatenkantoren, hotels, winkels, restaurantketens en transportbedrijven maken al jaren vertrouwd gebruik van onze groothandel service. Wil je een goede en scherpe offerte ontvangen? Ontdek wat de overhemden groothandel voor je kan betekenen en neem contact op om een vrijblijvende business to business offerte aan te vragen.

Overhemden groothandel: persoonlijk advies en kwaliteit ... voor een scherpe prijs

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon, chat of email. We luisteren graag naar uw specifieke wensen en wellicht (nog) onzekerheden. De belangrijkste informatie in deze fase is het 1) aantal mannen/vrouwen, 2) totaal aantal shirts en 3) de kwaliteit of soort. Door onze persoonlijke benadering heb je direct een antwoord. En mocht je vragen hebben dan helpen we je graag persoonlijk.

Voor aantallen onder de 200 stuks maken wij gebruik van onze groothandel stockservice. Dit betekent je je overhemden snel in huis hebt. Voor aantallen vanaf 200-300 stuks zijn wij in staat om een eigen overhemd te ontwerpen met navenant prijsvoordeel. De overhemden groothandel kan je goed adviseren om de juiste keuze te maken.

Nadat je de offerteaanvraag hebt verzonden aan de overhemden groothandel, nemen wij binnen één werkdag contact met je op om de specifieke wensen te bespreken en een passende offerte uit te brengen.

Overhemden groothandel

Groothandel met persoonlijke service

Wij bieden de beste merken/maatwerk én persoonlijke service. Een vertrouwde overhemden groothandel voor het kopen van overhemden en shirts. De meeste overhemden zijn ook online te vinden: voor zakelijk of privé/casual gebruik. Kies op basis van je boord, merk voorkeur en pasvorm een perfecte fit. De pasvormen lopen uiteen van een ultra slimfit, slim fit (sterk getailleerd of fit slim) en modern fit tot een ruime wijde fit (custom of regular fit) beschikbaar in verschillende stoffen en merken - en vaak in mouwlengte 5, mouwlengte 6 of mouwlengte 7. Slim fit overhemden van een groothandel zijn lekker getailleerd en helemaal van deze tijd. De boordmaten van de overhemden variëren van klein tot zeer groot: van boordmaat 37 tot boordmaat 54-60. En bij vragen over een overhemd helpen wij graag persoonlijk om een perfect overhemd te vinden.

Overhemden groothandel

Kies voor betere overhemden van goede stoffen met de juiste pasvorm. Je krijgt toegang tot luxe internationale overhemden merken of speciale maatwerkoplossingen. Op basis van een bestek of eisen-set vinden wij de juiste overhemden voor het bedrijf. Kies uit de groothandel functie van internationale merken zoals Seidensticker, Eterna, Casa Moda, Profuomo, Michaelis, Stenstroms, Eton, van Laack, Sleeve7, John Miller en Ledub. Naast overhemden leveren wij alle heren accessoires die te bedenken zijn zoals stropdassen, shirts, poloshirts, bretels, pochetten en meer.

Speciale overhemden aanbesteding b2b beste prijs

Aanbesteding overhemden en shirts

Voor een "overhemden aanbesteding" neem je ook contact op met onze groothandel. Het beantwoorden en invullen van een aanbesteding kost veel en zorgvuldige tijd van experts. Op basis van jarenlange ervaring zijn wij goed in staat om aan alle eisen en wensen te voldoen. Als klant wil je de juiste overhemden en kleding ontvangen voor de juiste prijs. Het aanbestedingsproces dient netjes gevolgd te worden. Wij helpen je graag de aanbesteding correct in te vullen.

Wat is een groothandel?

Een groothandel is een onderneming die voor eigen rekening en risico goederen verhandelt die: buiten de eigen onderneming zijn vervaardigd en die aan bedrijfsmatige afnemers worden afgeleverd. De hoofdfunctie van een (overhemden) groothandel is het ontsluiten van goederen aan (andere) bedrijven en consumenten. Een groothandel wordt ook wel eens wholesale business of wholesale genoemd. Andere benamingen zijn b2b of 'Business to Business'

Voor bedrijven: de groothandel in overhemden

Overhemden bedrukken en borduren

Wil jij voor jouw bedrijf je overhemden laten bedrukken? Neem dan contact met ons op. Zowel borduren als bedrukken behoort tot de mogelijkheden. Als groothandel leveren wij de gevraagde kwaliteit. Het meesturen van een logo of bedrukking is handig om een beter prijs indicatie te geven.

Excellente Service

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van overhemden of blouses? de boordmaat? Het merk of de stofsoort? Wij geloven in persoonlijke service en aandacht voor onze klant en relaties. Neem bij twijfel alstublieft contact met ons op - want wij helpen je graag en beantwoorden alle vragen persoonlijk.

Kies de juiste pasvorm voor uw bedrijf en uw wensen: business to business tips

Wij geloven in echt willen luisteren en weten wat er speelt. Zo hebben wij een grote groep heren aan onze keukentafel uitgenodigd om te praten over o.a. de kwaliteit, pasvorm en merken, winkels en webwinkels en het serviceniveau wat je daarvan mag verwachten. Het resultaat: een lijst met kenmerken dat ons helpt om de overhemden service verder te verbeteren en waar wij garant voor staan. Deze feedback hebben wij toegepast op onze overhemden groothandel met als resultaat excellente service. Voor iedere klant een passend overhemd.

Post your comment

ShirtsofHolland