EK Voetbal Frankrijk - Euro 2016

Euro 2016. Het Europees kampioenschap voetbal 2016 of Euro 2016 wordt de 15de editie van het vierjaarlijkse voetbalevenement. Het wordt gehouden in de zomer van 2016. Op 28 mei 2010 is bekendgemaakt dat het gastland Frankrijk zal zijn.

EK voetbal Frankrijk - lekker dichtbij

Voor het eerst zullen 24 landen deelnemen aan het toernooi. Dit is een uitbreiding met 8. Er worden zes groepen van vier teams gemaakt. De nummers 1 en 2 uit elke groep en de 4 beste drie gaan door naar de achtste finale. Vervolgens worden de achtste finales, kwartfinales, halve finales en de finale gespeeld. Hoe mooi kan het zijn dat we weer lekker dichtbij het land zitten waar het allemaal gebeurt. Frankrijk is een mooi, warm en voetbal-liefhebbend land. We kunnen niet wachten.

Wat te dragen op de euro 2016

De Fransen zijn een nationalistisch volk. Haute couture en de wereldwijde mode worden al jaren bepaalde in de Franse hoofdstad Parijs. Ditmaal zal het niet anders zijn en verwachten we veel van de stijl en kwaliteit van kleding tijdens de Euro 2016. Voor Nederanders is het eigenlijk wel makkelijk: Oranje! Oranje broeken, oranje shirts, oranje hoedjes en oranje bandjes. Maar de Fransen zijn een stijlvol volk, ook wij zullen goed moeten presenteren.

Bent u nog nooit op het EK Voetbal geweest?

Dan is het beste advies dat je qua kledij lekker voor de dag moet komen. Werkelijk iedereen draagt verschillende kleding. Van volledig oranje tot gewoon een mooi wit overhemd met een speldje. Het is wel leuk om in het feestgedruis mee te doen. Dus een normaal broek of rok met daaarbovenop een typisch Nederlands of Olympisch shirt of overhemd. Een petje, sjaal of hoed kleedt het dan helemaal af. Denk ook vooral aan goede loopschoenen en een rugzak om bijvoorbeeld bij slecht weer of juist goed weer om te kleden. Een overhemd dat je open en dicht kunt knopen, of waar je de mouwen van kunt opstropen is vaak wel ideaal. Conclusie: mooie oranje kleding, waar je alle kanten mee op kunt. En vooral genieten.

Speciaal voor het EK Voetbal in Frankrijk

Stijlvolle, 100% katoenen overhemden en shirts met een rood-wit-blauwe bies in de boord en mooi afgewerkt met oranje stiksels en typisch Hollandse en Nederlandse details zoals een schitterend geborduurde leeuw. Ideaal voor de Europese Kampioenschappen Voetbal, ofwel het EK voetbal. De pasvorm is licht getailleerd, Modern Fit met een modieuze ‘Italian spread’ boord.

ShirtsofHolland overhemden zijn verkrijgbaar in zuiver wit, stijlvol donkerblauw en schitterend oranje. Lees meer over de totstandkoming van ShirtsofHolland.com in over ons.

Euro 2016 EK Voetbal FrankrijkMichel Platini onthulling Frankrijk 2016 EK Voetbal

Post your comment

ShirtsofHolland