Dames

Dames Dames

Voor vrouwen die leuker in oranje gekleed willen gaan bij een oranje evenement. HupHollandHip biedt een uniek assortiment aan oranje kleding en oranje accessoires voor vrouwen. Lees meer...

Filters (1)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (1)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Dames

Voor vrouwen die leuker in oranje gekleed willen gaan bij een oranje evenement. HupHollandHip biedt een uniek assortiment aan oranje kleding en oranje accessoires voor vrouwen.

Hippe Oranje kleding en accessoires

Als goedverzorgde Nederlandse vrouw ga je natuurlijk niet op een oranje feestdag gekleed als clown met een Gullit pruik en de doodsaaie en o-zo-voorspelbare-Oranje-boa. Of de hele dag rondlopen in een door een biermerk weggegeven oranje jurk met plastic oranje accessoires gekregen bij een drogisterijketen.

HupHollandHip: Stijlvolle oranje kleding en accessoires

HupHollandHip is een orgineel Nederlands merk met stijlvolle oranje accessoires speciaal voor oranje evenementen zoals Koningsdag, WK en EK voetbal en de Olympische Spelen. De eerste ontwerpen zijn van Evelien. "Tijdens de Olympische Spelen in Vancouver en op Oranje feestjes tijdens het WKvoetbal 2010 kreeg ik veel vragen over waar ik mijn hippe Oranje outfit had geshopt. Dit bracht mij uiteindelijk op het idee om orginele oranje/Nederlandse/Hollandse producten speciaal voor vrouwen te ontwerpen. Speciaal voor leuke, hippe en verzorgde Nederlandse vrouwen."

ShirtsofHolland heeft speciaal voor dames de ambitie om de leukste oranje kleding en accessoires voor dames aan te bieden. Waar je het hele jaar terecht kan voor de leukste Hollandse accessoires.

Oranje dameskleding voor expats / internationaal
Voor expats die samen oranje evenementen vieren zoals Koningsdag, het EK of WK voetbal of de Olympische Spelen volgen. Vaak organiseren ambassades en Nederlandse verenigingen in het buitenland NL-borrels, Koningsdagfeesten (Koninginnedagfeesten) en andere Oranje events. Wat is er mooier om ook daar hip en stijlvol in oranje te verschijnen?!

Overal ter wereld verkrijgbaar: oranje accessoires

HupHollandHip is het merk voor Nederlandse dames die (tijdelijk) in het buitenland verblijven. Je kunt de Oranje producten namelijk naar elke bestemming in het buitenland laten versturen.

Oranje dameskleding en accessoires voor bedrijven

Ben je als bedrijf op zoek naar origineel oranje marketing- en promotiemateriaal voor dames/vrouwen? Of wil je je bedrijf of onderneming op een originele en opvallende manier promoten rond oranje evenementen? Met een exclusieve HupHollandHip accessoire voor dames zorg je ervoor dat jouw bedrijf eruit springt. Bovendien is maatwerk bij ons geen enkel punt. Wij krijgen veel vragen van kleine en middelgrote bedrijven die graag iets leuks doen voor de dames. Wij gaan graag het gesprek aan om een mooie aanbieding te doen.

Bekijk de volgende Dames pagina's online

Post your comment

ShirtsofHolland