Het complete overzicht van alle inhakers van Koningsdag 27 april

Alle inhakers aftreden Beatrix overzichtelijk op een rij

Onlangs maakte Koningin Beatrix haar aftreden bekend. Direct verschenen een groot aantal inhakers en grappen over het aftreden van Beatrix en de troonswisseling op Facebook, Twitter en andere sociale media. Een run ontstond op koninklijke domeinnamen, de hype was compleet.

Hoeveel inhakers en grappen op het aftreden van onze koningin zijn er wel niet?

Die vraag kwam direct bij ons op toen we alle inhakers zagen. En wat miste was een compleet overzicht. En dus zijn we zelf een facebookpagina gestart met het complete overzicht van alle grappen en inhakers op het aftreden. En we moeten zeggen, er zitten echt hele grappige en originele bij. 

inhaker heineken aftreden koningin beatrixinhaker heineken aftreden beatrix

Wat is de origineelste inhaker?

Maar wat vinden we nu met zijn allen de allerleukste en meest originele inhaker? Om daar achter te komen hebben we de verkiezing van de Kroninklijke Inhaker georganiseerd. Het persbericht:

 

ShirtsofHolland lanceert verkiezing leukste 'Kroninklijke Inhaker' 

 

Welk merk heeft de leukste K(r)oninklijke Inhaker? Het nieuws van de bekendmaking van het aftreden van Koningin Beatrix heeft het land op zijn kop gezet. Het beheerste de afgelopen weken binnen- en buitenlandse media. Op diverse sites en in social media verschenen in een mum van tijd de eerste inhakers. De rest van de week kwam de stroom van grappen en inhakers pas echt goed op gang.

 

Mark Boekraad directeur van ShirtsofHolland: "Ik vond het zo ontzettend leuk om te zien hoe het onderwerp leefde op internet. Wij houden wel van de oranjekoorts die zich over Nederland verspreid. Als Koningshuisliefhebbers met een groot hart voor oranje, waren wij van mening dat dit bekroond moest worden".

 

Oproep verkiezing ‘Kroninklijke Inhaker’
ShirtsofHolland heeft sinds het nieuws dat Nederland een koning krijgt, een compleet overzicht met inhakers verzameld op de Facebook-pagina ‘Koningsdag 27 april’ en lanceert vandaag de verkiezing van de ‘Kroninklijke Inhaker’.

 

Welk merk heeft volgens Nederland de leukste Koninklijke inhaker? Iedereen kan de leukste inhaker liken op de Facebookpagina. De inhaker met de meeste likeswint op 8 februari de titel 'Kroninklijke Inhaker 2013'.

 

 

 

ShirtsofHolland.com | stijlvolle Oranje overhemden

 

FACEBOOK http://facebook.com/koningsdag27april

 

EMAIL  info@shirtsofholland.com

 

TEL Mark Boekraad: 06-13545364

 

follow on Twitter | friend on Facebook

 

 

 

Over ShirtsofHolland.com:

 

Samen met twee vrienden probeerde Mark Boekraad tijdens het WK voetbal in 2010 leuke supporterskleding te vinden. Ze konden zich niet helemaal vinden in het aanbod van supporterskleding en zijn op het idee gekomen om ze zelf te gaan maken. ShirtsofHolland verkoopt kwalitatieve, stijlvolle en goedzittende ‘supporters’ overhemden en shirts in de kleuren van Nederland.

 

 Post your comment

ShirtsofHolland