De voetbalkalender van 2014 is nu al om naar uit te kijken met onder meer het WK Voetbal 2014 in Brazilie. Wil je op de hoogte blijven van de voetbalkalender en voetbalnieuws van onder meer de Eredivisie, de Jupiler League alle amateurteams en natuurlijk van Oranje en het Nederlands Elftal? Zet dan voetbalkalender.nl in je favorieten.

voetbalkalender wk 2014 brazilie

De Voetbalkalender - alle data en informatie op een rij

De Voetbalkalender is een initiatief van De Voetbalredactie. Geen andere website die zo volledig alle belangrijke data, speeltijden, speelschema's en andere informatie op een rij heeft gezet. Of het nu gaat om de Eredivisie, de Juplier League, de Champions League of voetbalwedstrijden van bijvoorbeeld het Nederlands voetbalelftal. Op de Voetbalkalender vind je je informatie.

De Voetbalkalender - ook voor het WK 2014 in Brazilie

Het WK Voetbal 2014 in Brazilie wordt gespeeld van 12 juni 2014 tm 13 juli 2014. Op de voetbalkalender vind je nu al alle belangrijke data over het WK Voetbal 2014 in Brazilie. De loting voor het WK Voetbal vindt plaats op 6 december. Dat is een belangrijke datum voor Oranje. Dan weten we namelijk in welke speelsteden het Nederlands Elftal haar groepswedstrijden gaat spelen. Nu zijn er echt heel veel opties en is het dus haast mogelijk om nu al een ticket te boeken en een hotel of andere accomodatie te boeken.

Op de hoogte blijven van alle belangrijke data en informatie? De Voetbalkalender is er van en voor heel voetballend Nederland!