Wil je kaarten kopen voor een of een aantal hockeywedstrijden op het WK Hockey dat in 2014 wordt gespeeld in Den Haag? Dan kan dat vanaf 1 juli. De beste hockeylanden van de wereld komen van 31 mei tm 15 juni 2014 om uit te maken wie de nieuwe wereldkampioen hockey wordt. Alle hockeywedstrijden op het WK worden in Den Haag gespeeld in het Kyocera Stadion en het nieuw (tijdelijk) aan te leggen Greenfields Stadion naast het ADO Stadion. Omdat Nederland het WK Hockey organiseert, zijn zowel de Nederlandse hockeydames als Nederlandse hockeyheren automatisch geplaatst voor het toernooi.

Kaartverkoop losse wedstrijden WK Hockey vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli kan je losse toegangskaarten voor de wedstrijden van Het WK hockey kopen. In onderstaande tabel zie je alle prijzen en tarieven. Voor de hockeyjeugd gelden andere tarieven voor toegangskaarten dan voor volwassenen.

prijzen toegangskaarten wk hockey 2014 den haag

De kaartverkoop van de passepartouts waarmee je toegang hebt tot alle hockeywedstrijden op het WK 2014 is al vanaf januari van start gegaan. Al meerdere Nederlandse hockeyclubs hebben passepartouts ingekocht en komen met een groot gedeelte van hun hockeyclub naar het WK Hockey. We zijn heel benieuwd of koning Willem Alexander ook naar het WK Hockey komt. Zou wel moeten gezien zien zijn sportieve karakter en het feit dat de kroonprinsesjes ook in Den Haag hockey spelen.

Waar kan ik kaarten kopen voor het WK Hockey 2014?

Wil je losse toegangskaarten voor het WK Hockey in Den Haag kopen? Dan kan dat vanaf 1 juli via het officiele kanaal van de KNHB, via SeeTickets. De KNHB waarschuwt nu al dat alleen via hen officiele kaarten voor het Wk Hockey te koop zijn. En dat het kan zijn dat er op andere websites kaarten tegen een veel hogere prijs worden verkocht.