Wedstrijdschema WK Hockey

Het WK Hockey wordt in 2014 van 31 mei tot en met 15 juni 2014 in Den Haag. Alle wedstrijden vinden plaats rondom het Kyocera Stadion, ook wel het ADO Stadion genoemd. In het stadion zelf komt een officieel wedstrijdveld te liggen en naast het Kyocera stadion wordt het Greenfields Stadion aangelegd, ook met een officieel wedstrijdhockeyveld. Kyocera is trouwens onlangs als sponsor van het WK Hockey gepresenteerd door de KNHB.

Het wedstrijdschema en het speelschema van het WK Hockey in Den Haag ziet er als volgt uit. Van 15 mei tot en met dinsdag 10 juni vinden er dagelijks 6 hockeywedstrijden plaats. Elke dag is er dus een hockeywedstrijd van het Nederlands elftal, van de Nederlandse hockeydames of de hockeyheren. De halve finales van het WK Hockey zijn op donderdag 12 juni, de finales zijn op zaterdag 14 juni en zondag 15 juni. In totaal wodren er op het Wk Hockey 76 wedstrijden gespeeld.

Kaartverkoop WK Hockey 2014

De kaartverkoop voor het WK Hockey in Den Haag is inmiddels begonnen. De passepartouts in ieder geval, de kaartverkoop van toegangskaarten van de losse hockeywedstrijden start op 24 juni. De toegangsprijzen van de passepartouts liggen tussen de 400 en 600 euro. De toegangsprijzen van de losse hockeywedstrijden van het Wk zijn nog niet bekend.