Van 31 mei tm 15 juni wordt het WK Hockey gehouden in en rond het Kyocera Stadion in Den Haag. Het is nu mogelijk om een eigen skybox te huren tijdens het WK Hockey. Skybox 4.13, in het midden van het stadion op de 4e etage, is nu te huur op de wedstrijddagen van het WK Hockey.

Hoe kan ik een skybox huren tijdens het WK Hockey?

Dat is eigenlijk heel simpel. Colorworks, restaurant Savarin en Mooque events hebben de handen ineen geslagen en bieden iedereen de mogelijkheid om de skybox te huren. Skybox 4.13 heeft 12 luxe seats op het buitenterras en 4 luxe seats binnen. De skybox is voorzien van een eigen bar, eigen sanitair en hostess en dus ook voldoende zitplaatsen voor 16 personen. Oseven verzorgt als vaste partner van de KNHB de catering. Maar partner hotel-restaurant Savarin biedt uitgebreide culinaire mogelijkheden in de nabijheid van het stadion.

Wat kost het huren van een skybox?

Afhankelijk van de wedstrijddag, worden er poulewedstrijden of finales gespeeld, varieren de tarieven van 3.000,- euro tot 8.500,- euro voor de finaledagen. Iedereen die interesse heeft kan contact opnemen met Monique van Eck van der Sluis op info@mooque.nl.

tarief huur skybox wk hockey