ShirtsofHolland is in oktober 2015 verkozen tot ING Starter van de maand. Elke maand kiest de ING Bank een startende ondernemer of onderneming tot “Starter van de Maand”.

Stijlvolle oranje overhemden en T-shirts

Stijlvol oranje overhemden en oranje T-shirts waarmee je er verzorgd uitziet, die van goede kwaliteit zijn én heerlijk zitten. Voor het EK voetbal en WK voetbal, Koningsdag, Vaderdag en de Olympische Spelen. Maar ook voor bedrijven, evenementen en allerlei oranje evenementen. Dat zijn de supermooie oranje overhemden en oranje T-shirts van ShirtsofHolland, waarin een oranjesupporter er piekfijn uitziet – op werk en privé.

ING starter van de maand

Een perfect Hollandse pasvorm

Stijlvolle oranje overhemden en oranje T-shirts van uitstekende kwaliteit met een heerlijke pasvorm. ShirtsofHolland oranje overhemden en oranje T-shirts zijn speciaal ontworpen voor de oranjesupporter - tijdens Koningsdag, WK voetbal en EK voetbal. Mooie oranje kleding waarmee je er piekfijn uitziet – op werk, privé en tijdens evenementen.

Kwalitatief hoogstaand oranje dress-shirts van excellente kwaliteit(100% katoen). Het oranje overhemd heeft een licht getailleerde Modern Fit uitvoering en een strakke Italian spread boord. De Oranje T-shirts zijn helemaal geperfectioneerd met een optimale pasvorm en de beste materialen. Kortom, oranje eyecatchers met een goede pasvorm.

Kwaliteit en crowdlistening

ShirtsofHolland B.V. is een integer bedrijf met een professionele en enthousiaste sfeer, uniek in de branche. Sean Heukels en Mark Boekraad ontwerpen alle kleding persoonlijk en bereiden de collectie voor op basis van “crowdlistening”.

Mark en Sean hebben een voorkeur voor kwaliteitskleding en vertrouwde merken. Maar ze geloven ook in simpele (LEAN) processen en het echt luisteren naar klanten. Crowdlistening is de kunst van het luisteren en het horen. En dit vooral uitermate nauwkeurig doen. Zodat de achterliggende wens of ervaring duidelijk is begrepen.

LBE: Persoonlijk contact

Bij ShirtsofHolland staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. LBE is het devies: Langslopen - Bellen - E-mailen, in die volgorde. Het is vrij ongewoon dat een online winkel nog telefonisch contact met klanten opneemt. Wij ervaren dat mensen dat juist heel erg prettig vinden, kort persoonlijk contact en aandacht voor elkaar.

Een internationaal bedrijf

Bovenstaande waarden zijn de bron voor de creatie van de verschillende merken. ShirtsofHolland B.V. is het moederbedrijf achter de internationale merken ShirtsofCotton T-shirts en Sleeve7 Shirts (mouwlengte 7 overhemden in Nederland) en de oer-Nederlandse merken ShirtsofHolland en HupHollandHip. Ze zijn nationaal online overhemden specialist met overhemden.com en hebben een fysieke ‘Heerenzaak’ in Amsterdam.

ING starter