Het overhemd van Paul de Leeuw

Om de rubriek een speciaal Oranje tintje te geven, heeft Paul de Leeuw in een aantal uitzendingen een stijlvol Oranje overhemd van ShirtsofHolland aan. Via de styliste van Paul de Leeuw zijn we in contact gekomen. Paul de Leeuw vond het oranje overhemd wel echt heel gaaf en dus hebben we er een aantal in zijn kleedkamer achter gelaten. Paul de Leeuw draagt de oranje overhemden tijdens de speciale rubriek 'Voor u Majesteit'.

Voor u majesteit

In de uitzendingen van het tv-programma Langs de Leeuw heeft Paul de Leeuw speciaal voor het aftreden van koningin Beatrix een rubriek in het leven geroepen waar gewone Nederlanders een dankboodschap aan de koningin kunnen geven. De uitzendingen op zaterdagavond trekken wekelijks meer dan een miljoen kijkers. En er zitten echt hele grappige boodschappen tussen. De rubriek heet 'Voor u Majesteit'. de aanleiding voor deze rubriek was dat er een heleboel felicitaties aan Willem Alexander in de media te zien waren en ook een heleboel dankbetuigingen aan koningin Beatrix. Alleen kwamen die felicitaties met name van hoogwaardigheidsbekleeders en niet van de gewone Nederlander. Paul de Leeuw is natuurlijk een man van het volk en heeft daarom de rubriek 'Voor u Majesteit' in het leven geroepen.

Ook het overhemd uit Langs de Leeuw kopen?

Dat kan, want het oranje overhemd uit de tv-show langs de Leeuw is nu hier te koop. De overhemden zijn allemaal van 100% katoen, zijn licht getailleerd, hebben oranje knoopsgaten en een rood-wit-blauwe bies langs de boord.

stijlvolle oranje overhemden