Oranje kleding voor expats en Nederlanders die tijdelijk in het buitenland zijn.Veel expats die in Nederland wonen zullen ongetwijfeld elk jaar weer in contact komen met de Hollandse, oranje gekte. De meeste expats leven en studeren ook in de grotere steden waar dit niet te vermijden is tijdens een WK, EK of op Koningsdag. Ook wordt het steeds populairder voor toeristen om speciaal naar Nederland te komen om Koningsdag in Amsterdam te vieren. Net als dat deze mensen graag hier Koningsdag vieren, zijn er ook veel Nederlanders die in het buitenland wonen of tijdelijk verblijven op een oranje dag en dit niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Op veel plekken krijgen Nederlanders de kans om speciaal iets te organiseren en er wordt ook vaak rekening mee gehouden door de Nederlandse ambassades of andere organisaties.

Oranje gadgets voor expats

Nederlandse ambassades in het buitenland
Nederlandse ambassades in het buitenland (http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Nederlandse_ambassades) organiseren vaak feesten of andere activiteiten op oranje dagen. Deze activiteiten kunnen variëren van een formeel, oranje gala tot een gezellige, informele Koningsdag borrel. Wat betreft de oranje kleding hangt het er dus vanaf hoe formeel het evenement is en hoe je gekleed kan gaan. Voor vrouwen zal een oranje jurkje (of een jurkje in de kleuren rood, wit en blauw) het altijd goed doen en mannen zijn altijd veilig met een overhemd met oranje details of een net, oranje T-shirt.

HupHollandHip goes international
Alhoewel er op de meeste plekken in het buitenland wel iets wordt georganiseerd op Koningsdag, zal er niet speciaal voor deze dag oranje kleding worden verkocht. Tijdens het inpakken van je koffer voor een spannend avontuur of een studiereis heb je vast niet rekening gehouden met het meenemen van een oranje kledingstuk voor deze dag. Dit is natuurlijk heel begrijpelijk met alle stress en spanning die reizen met zich mee brengt. Wil je toch graag stijlvol gekleed en je Hollandse trots met de rest van de wereld delen? HupHollandHip biedt je deze mogelijkheid door het verzenden van bestellingen over de hele wereld! Houd wel rekening met de kosten en tijd van het verzenden van je bestelling, deze verschillen per land.

Armandjes voor expats vrouwenOranje oorbellen expatsOranje tas expats buitenland

Het maakt dus niet uit waar je je bevindt op Koningsdag of tijdens een WK, je kan altijd stijlvol voor de dag komen in een originele, oranje outfit met een beetje hulp uit Nederland!