Als je in Google zoekt op oranje kleding dan zie je door de bomen het bos bijna niet meer. Om te beginnen bij oranje kleding voor vrouwen.

Het oranje jurkje blijft favoriet

Als je kijkt naar wat het meest populair is onder vrouwen, dan staat het oranje jurkje met stip bovenaan. Die trend is natuurlijk ingegeven door het succes van het oranje jurkje van Bavaria tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika. Inmiddels zijn er diverse varianten oranje jurkjes ontworpen. Er zitten echt hele goedkope oranje jurkjes tussen, maar ook wel hele stijlvolle. Het oranje jurkje van supertrash heeft qua populariteit en verkoopaantallen het oranje jurkje van Bavaria ingehaald. Naast deze jurkjes is er nog veel meer oranje kleding voor vrouwen. Dus ben je op zoek naar een leuke oranje outfit voor Koninginnedag (Koningsdag vanaf volgend jaar), dan hoef je je geen zorgen te maken dat er geen aanbod is.

De leukste oranje kleding voor mannen

Voor mannen wordt het al wat lastiger om leuke oranje kleding te vinden. Als je niet in een gewone oranje polo of oranje t-shirt wilt lopen, dan moet je echt goed zoeken om iets originelers qua oranje kleding te vinden. Op deze blog over de kroning van Willem Alexander wordt het oranje overhemd van ShirtsofHolland als tip en trend gegeven. Super leuk. Het is er namelijk echt nog niet, iets anders dan die goedkoop uitziende oranje kleding. Maar met de stijlvolle oranje overhemden van ShirtsofHolland kom je echt goed verzorgd, origineel en stijlvol voor de dag.