Maar welk merk heeft nu de leukste inhaker op de troonswisseling of het aftreden van Beatrix? Om daar achter te komen hebben we een ware verkiezing georganiseerd! Op Facebook roepen we iedereen op om te stemmen op zijn of haar leukste inhaker. Door die inhaker te Liken. De inhaker met de meeste Likes wint vervolgens de verkiezing van de Kroninklijke Inhaker. Heel simpel. Hieronder het persbericht:

ShirtsofHolland lanceert verkiezing leukste 'Kroninklijke Inhaker'

Welk merk heeft de leukste K(r)oninklijke Inhaker? Het nieuws van de bekendmaking van het aftreden van Koningin Beatrix heeft het land op zijn kop gezet. Het beheerste de afgelopen weken binnen- en buitenlandse media. Op diverse sites en in social media verschenen in een mum van tijd de eerste inhakers. De rest van de week kwam de stroom van grappen en inhakers pas echt goed op gang.

Mark Boekraad directeur van ShirtsofHolland: "Ik vond het zo ontzettend leuk om te zien hoe het onderwerp leefde op internet. Wij houden wel van de oranjekoorts die zich over Nederland verspreid. Als Koningshuisliefhebbers met een groot hart voor oranje, waren wij van mening dat dit bekroond moest worden".

Oproep verkiezing ‘Kroninklijke Inhaker’

ShirtsofHolland heeft sinds het nieuws dat Nederland een koning krijgt, een compleet overzicht met inhakers verzameld op de Facebook-pagina ‘Koningsdag 27 april’ en lanceert vandaag de verkiezing van de ‘Kroninklijke Inhaker’.

Welk merk heeft volgens Nederland de leukste Koninklijke inhaker? Iedereen kan de leukste inhaker liken op de Facebookpagina. De inhaker met de meeste likes wint op 8 februari de titel 'Kroninklijke Inhaker 2013'.

Lees het persbericht: verkiezing 'Kroninklijke inhaker' troonwisseling