BNR Nieuwsradio heeft de leukste product-inhakers op de kroning van Willem Alexander verzameld en een prijsvraag uitgeroepen. Wie wordt de kroning van de markt? Welk product heeft de meeste stemmen verzameld en is het meest succesvol geweest op de vrijmarkt? Ook het stijlvolle Kroningsoverhemd van ShirtsofHolland is genomineerd!

Breng hier je stem uit en maak ons Koning van de vrijmarkt

Stemmen op ons kroningsoverhemd is heel simpel. Ga naar bnr.nl/oranjehandel, scrol naar beneden. Daar zie je linksonder de oranje overhemden staan. Breng je stem uit en help ons aan de titel Koning van de markt!

Iedereen die een stem uitbrengt op ons geven we graag 10% korting op onze overhemden!

kroningsoverhemd nominatie bnr oranjehandel

De oranje overhemden van ShirtsofHolland zijn op 30 april verkrijgbaar op het Hoytemaplein in Den Haag en op de vrijmarkt in Voorburg. We hopen echt dat we een heleboel stemmen krijgen. Momenteel staat de teller pas op 36 stemmen, dat moeten er veel meer worden. Wellicht ben je onze blog over de kroning van Willem Alexander ook al tegen gekomen via Google? Daar kan je in ieder geval ook je stem op ons uitbrengen. Verder lees je daar alle informatie over de kroning, het volledige programma van de kroning en nog veel meer handige tips over de inhuldiging.