Op Koningsdag viert het hele land de verjaardag van onze Koning. In vele steden en dorpen is er een vol programma met vrijmarkten, oranje kinderspelen (vaak georganiseerd door de plaatselijke Oranjevereniging), feesten, braderieën en nog meer vertier en vermaak. Traditioneel start Utrecht als eerste met de vrijmarkt. Die zal op zondag 26 april om 18.00 uur beginnen en de hele Koningsnacht en dag door gaan.

Dit jaar viert de Koninklijke Familie Koningsdag in Dordrecht. Een feestelijk programma met als hoogtepunt een Grande Parade. Een feesteljke optocht op het water van de Merwede. Het programma van Koningsdag in Dordrecht start om 11.00 uur en eindigt om ongeveer 13.15 uur.

Ga je met Koningsdag naar Amsterdam, Utrecht of Den Haag? Wil je weten welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden? Of en tot hoe laat het openbaar vervoer is? Dan is Koningsdag27april.info dè Koningsdag website van Nederland. Op deze site vindt je echt alle informatie wat je nodig hebt om er een geslaagde Koningsdag van te maken.

Zo vindt je bijvoorbeeld een overzicht van alle data t/m 2025 waarop Koningsdag zal worden gehouden en een overzicht van de grote en kleinere Koningsdagfeesten tijdens Koningsdag in heel Nederland.

Daarnaast vind je op deze site ook alle informatie over de koningsdag evenementen, de vrijmarkt, overnachten in en het openbaar vervoer naar jouw Koningsdag stad en nog veel meer informatie wat je Koningsdag tot één groot succes zal maken.

Indien je wat meer Koningsgezind bent staat de website ook boordevol informatie over het koningspaar: Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima.

Check www.koningsdag27april.info en maak kans op leuke oranje goodies en gratis tickets van o.a. SLAM!Koningsdag en 538Koningsdag

koningsdaginfo