Het EK Volleybal mannen komt er aan! Vind hier het speelschema, programma en locatie schema voor het EK Volleybal Oranje mannen in Denemarken! Zorg ervoor dat je je oranje supporters overhemd klaar hebt liggen (gepast gekleed ), want Nederland speelt de eerste wedstrijd al op 20 september 2013 om 20.00 uur tegen Finland!

Oranje Wedstrijdschema

Poule C Nederland, Finland, Servië en Slovenië.

20.09.2013, 20.00 uur: Finland – Nederland
21.09.2013, 15.00 uur: Servië – Nederland
22.09.20-13, 15.00 uur: Nederland - Slovenië

De poulewinnaar gaat gelijk door naar de kwartfinale in in Aarhus (Denemarken). De nummers 2 en 3 uit de poule spelen in Aarhus een kruisfinale (play off) tegen de nummers 2 en 3 van poule A. De kruisfinale wordt in Aarhus gespeeld op 24 en 25 September. Daarna gaan alle poulewinaars door naar de finales die worden gespeeld op 28 en 29 September in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Lees hieronder meer over de wedstrijd locaties.

Oranje team

Oranje outfit? Oranje Overhemd?

Vind jij het ook zo heerlijk om er even helemaal in op te gaan? Support dan onze Oranje mannen en zorg dat je gepast gekleed de wedstrijden bijwoont, in Denemarken of gewoon lekker vanuit de Hollandse kroeg of zelfs je eigen huis! Koop nu je officiele oranje overhemd op ShirtsofHolland.com en doe Oranje eer aan!

Oranje overhemden

Waar worden de wedstrijden gespeeld?

Nederland speelt in poule C in het Deense Herning tegen Finland, Servië en Slovenië. Alle kruisfinales worden gespeeld in Aarhus. Wanneer Oranje eindigt bij de laatste vier, speelt het de finaleronde (Final Four) in de Deense hoofdstad Kopenhagen.

Poule A westrijden worden gespeeld in Odense (Denemarken)

Poule B wedstrijden worden gespeeld in Gdansk (Polen)

Poule C wedstrijden worden gespeeld in Herning (Denemarken)

Poule D westrijden worden gespeeld in Gdynia ( Polen)

Oranje heren

Wij hebben er zin in! Jij ook? Koop dan nu je Het EK Volleybal mannen komt er aan! Vind hier het speelschema, programma en locatie schema voor het EK Volleybal Oranje mannen in Denemarken! Zorg ervoor dat je je oranje supporters overhemd klaar hebt liggen ( xkjndsfkjnakcx3cxmkmweof329jc ), want Nederland speelt de eerste wedstrijd al op 20 september 2013 om 20.00 uur tegen Finland! of ga naar Wij hebben er zin in! Jij ook? Koop dan nu je xkjndsfkjnakcx6cxmkmweof329jc of ga naar xkjndsfkjnakcx7cxmkmweof329jc en maak je klaar om een paar mooie volleybal wedstrijden in stijl te zien! en maak je klaar om een paar mooie volleybal wedstrijden in stijl te zien!