Recentelijk kwamen wij in contact met 'De Oranje Man' van Nederland, ook wel Wilhelmus J. Hoekstra. Als Oranje Man combineert Wilhelmus zijn expertise als presentator, entertainer en liedjeszanger. Inmiddels heeft hij honderden optredens verzorgd door het hele land tijdens verschillende festiviteiten; van intieme optredens voor kleine groepen tot grote gezelschappen van honderden mensen.

De Oranje Man & het Oranje Overhemd

De Oranje Man liet ons onlangs weten dat hij met plezier de ShirtsofHolland overhemden draagt en hij zei daar het volgende over: “Ik vind de overhemden prachtig, ze zitten heerlijk en ik krijg enorm veel complimentjes!” Wij vonden dit zo leuk dat wij meteen contact met De Oranje Man hebben gezocht en wij elkaar nu in ons enthousiasme voor Oranje steunen!

De Oranje Man met Oranje Overhemden

De Oranje Man & Wilhelmus J. Hoekstra

Al van jongs af aan is Wilhelmus geboeid door theater en staat hij graag op het podium. Hij werd als vanzelfsprekend vaak gevraagd als presentator op te treden, het entertainment vorm te geven bij festiviteiten en hij speelde in diverse bands.
Na 10 jaar deeltijd optredens en vele positieve reacties, heeft Wilhelmus de grote stap gewaagd en is hij per 1 januari 2012 full time artiest geworden. Een grote stap in deze onzekere tijden, maar hij dacht: “Het is nu of nooit!” In 2012 is de 'De 'De Oranje Man' tot leven gekomen waarmee hij op positieve & enthousiaste wijze de verbinding met het publiek zoek. Inmiddels is hij met vol enthousiasme bezig om vorm te geven aan nieuwe opdrachten.
Of zijn publiek nu leuke, moeilijke, slimme, verstandelijk beperkte, meegaande of eigenzinnige mensen zijn, altijd probeert De Oranje Man op een positieve manier de verbinding te maken, eruit te halen wat erin zit en contact te zoeken met het aanwezige publiek. Afgestemd op hun niveau.

De Oranje Man over zichzelf

“Ik betrek zoveel mogelijk iedereen bij mijn programma zodat het echt een gezamenlijk feest is. Ik geef degenen die daarvoor open staan de kans om in een hoofdrol te stralen tijdens mijn optredens.
Door mijn opleidingen en werkervaringen ben ik gewend om met alle mogelijke mensen om te gaan. Ik ben altijd op zoek naar de balans tussen het sociale en het zakelijke. Ik doe nu wat ik het allerliefste doe, ik geniet hiervan en ik zou dit ook nog doen als ik morgen een miljoen zou winnen.”


Meer informatie over De Oranje Man? Ga naar de website: www.oranje-man.nl

De Oranje Man