Blog - WK Voetbal

Filters
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bondscoach Danny Blind heeft Robin van Persie niet opgeroepen voor de oefeninterlands van Oranje tegen Wales en Duitsland, later deze maand. De spits van Fenerbahçe maakt te weinig speelminuten, vindt Blind. Maar is dat ook zo?

De stelling: ‘Robin van Persie maakt te weinig speelminuten voor Oranje’ – een onderzoek

Robin van Persie uit de gratie bij Danny Blind
Na de mislukte kwalificatie voor het EK...

Lees meer
Geplaatst in WK Voetbal door Erik

Troostprijs hoeft niet

11 jul. 2014 10:59:54

Nedarg

Zaterdag 12 juni strijd Nederland om de derde plek tegen Brazilië. De supporters, het elftal en de coach hebben er niet zo een zin meer in.

"Ik vind dat die troostfinale niet gespeeld moet worden. Het ergste is dat je nu een kans loopt om twee keer achter elkaar te verliezen. Dan heb je zo’n goed toernooi gespeeld en ga je alsnog als loser naar huis. Zo’n troostfinale heeft niets met sport te maken...

Lees meer
Geplaatst in WK Voetbal door Kim Mastenbroek

Het WK loopt op zijn eind maar de meest spannende momenten moeten nog komen. Brazilië, Duitsland, Argentinië en Nederland zitten nog in de strijd voor die felbegeerde wereldbeker.

Het WK in Brazilië staat op nummer twee van drukst bezochte WK’ s in de voetbalhistorie. Na zestig wedstrijden kwamen er 3.165.693 mensen naar de stadions, daarmee zaten de stadions voor 98,3% vol. Op nummer één staat het...

Lees meer
Geplaatst in WK Voetbal door Kim Mastenbroek

Salvador is Oranje

4 jul. 2014 12:13:56

200 oranje supporters zijn gister met het vliegtuig richting Brazilië vertrokken om van de wedstrijd tussen Nederland en Costa Rica te genieten. Het vliegtuig zit vol maar toch zijn er maar weinig oranje supporters die zich richting Brazilië begeven. Dit komt waarschijnlijk door de kosten die de drie- daagse reis met zich meebrengt. Een reisje als dit komt op ongeveer zo een €2800,-.

Het oranjeplei...

Lees meer
Geplaatst in WK Voetbal door Kim Mastenbroek

Nederland- Costa Rica

2 jul. 2014 13:21:17

Huntelaar

Dankzij de geweldige actie van Welsey Sneijder en de schitterende penalty van Klaas- Jan Huntelaar tegen Mexico afgelopen zondag, heeft Nederland zich geplaatst voor de kwart finale op zaterdag 5 juni.


Het bleef lang spannend en ik denk dat vele de hoop misschien al een beetje hadden laten varen. Maar door de geweldig actie van Huntelaar om de bal terug te kopen richting Sneijder die hem er vervolg...

Lees meer
Geplaatst in WK Voetbal door Kim Mastenbroek

WK in Brazilië; Laatste 16 bekend

27 jun. 2014 14:09:46

Na de laatste vier wedstrijden uit de poulefase die gisteren zijn gespeeld zijn de laatste 16 landen die door zijn naar de achtste finale nu eindelijk bekend. Nu zijn we aangekomen in de rustdag, en de achtste finales beginnen morgen, tijd om alles eens even op een rijtje te zetten dus.

schema, finales, achtste finale, kwart finale, WK voetbal, Brazilië 2014

We weten onderhand al dat dit WK vol verassingen zit, dit vooral vanwege de vroege uitschakeling van landen als S...

Lees meer
Geplaatst in WK Voetbal door Rinke de Haan

Luis, Suarez, boos, schorsing, WK voetbal, Brazilië 2014De ster speler van Uruguay, die tijdens zijn de wedstrijd Uruguay - Italië de Italiaanse verdediger Giorgio Chiellini in zijn schouder beet, wordt flink gestraft door de FIFA. Luis Suarez heeft een schorsing opgelegd gekregen van 4 maanden en 9 interlands van Uruguay. Ook heeft het parade paardje van Uruguay een boete van ruim 80.000 euro gekregen.

Tijdens de vier maanden dat Suarez geschorst is,...

Lees meer
Geplaatst in WK Voetbal door Rinke de Haan

Nederland - Mexico

26 jun. 2014 14:55:45

Voetbal

Heel Nederland en heel Spanje weet inmiddels wat voor prachtige prestaties Nederland afgelopen weken heeft geleverd tijdens het WK in Brazilië. Nederland won met 5-1 van voormalig wereld- en Europees kampioen Spanje, vervolgens met 3-2 van Australië en maandag avond met 2-0 van Chili.

Brazilië was al de gedoodverfde winnaar van poule A voordat het toernooi nog maar van start was gegaan. Maar Mexico...

Lees meer
Geplaatst in WK Voetbal door Kim Mastenbroek

Verassingen WK 2014

25 jun. 2014 13:33:05

De afgelopen weken zaten vol vreugde en teleurstel voor de voetbalwereld. Er zijn in de afgelopen periode publieksfavorieten afgevallen en underdogs hebben een plek weten te veroveren in de achtste finale.

Natuurlijk is het Nederlandse publiek in een geweldig humeur door de gespeelde wedstrijden, maar niet iedereen denkt er zo over. Door de uitschakeling van Spanje zijn veel voetbalfans ontroostbaa...

Lees meer
Geplaatst in WK Voetbal door Rinke de Haan

Achtste finale WK 2014

24 jun. 2014 14:16:31

Eindelijk is er duidelijkheid over onze tegenstander in de achtste finale. Na de wedstrijden van maandag is Brazilië toch de sterkste gebleken uit poule A, en wij de sterkste uit poule B. Dit betekent dat wij een directe confrontatie met Brazilië in ieder geval uit kunnen stellen en misschien zelfs totaal vermijden.

Nederland - Mexico

Zondag 29 Juni zullen wij het op moeten nemen tegen Mexico, welke...

Lees meer
Geplaatst in WK Voetbal door Rinke de Haan
Filters
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4