Blog - Sinterklaas

Filters
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Een overhemd met extra lange mouw is een ideaal Sinterklaaskado voor mannen langer dan 1.85m. Nederlanders zijn nog steeds het langste volk ter wereld. De mooiste overhemden met extra lange mouw vind je nu op mouwlengte7.com.

Sinterklaaskado? Een overhemd mouwlengte7

Sinterklaas is weer in het land en we gaan weer massaal op zoek naar de leukste Sinterklaaskado's. Maar wat is nu echt een origineel S...

Lees meer
Geplaatst in Sinterklaas door admin .

Op zoek naar een Sinterklaascadeau voor lange mannen? Dan heeft Sinterklaas en Zwarte Piet een goed tip voor een sintcadeau. Al jaren is Sinterklaas op zoek naar een geschikt cadeau voor lange mannen. Want Nederlanders zijn nog steeds het langste volk ter wereld, maar oh oh oh wat heeft Sinterklaas lang moeten zoeken naar passende overhemden met extra lange mouw. Maar Zwarte Piet heeft Sinterklaas...

Lees meer
Geplaatst in Sinterklaas door admin .

Oranje Sinterklaas cadeautjes

23 nov. 2012 17:41:58

Sinterklaas is in het land of komt binnenkort aan. Wat houden we van het feest .Wat maakt de Sint dit jaar weer mee met zijn pieten?

Oranje Sinterklaaskado's

Het is traditie om suprises voor elkaar te maken. En elk jaar is het weer een uitdaging om een origineel kado te vinden. Parfum, kleding, ipads, gadgets, woonartikelen en beddegoed zijn tegenwoordig de meest populaire sinterklaaskado's.

Een orig...

Lees meer
Geplaatst in Sinterklaas door admin .
Filters
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina