Blog - EK Voetbal

Filters
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Elk jaar weer trekken er duizenden Nederlandse supporters naar de bekende Oranjecamping. Het begon als een klein project maar is uitgegroeid tot iets groots.Waar de Oranjecamping dit jaar komt te staan hangt natuurlijk af van de steden waar er wordt gevoetbald. Dat is nou precies waar dit artikel over gaat.

Oranje Camping in Frankrijk EK 2016

Frankrijk is een groot land en veel Nederlanders gaan er graag naar toe op vakantie.

Dit maa...

Lees meer
Geplaatst in EK Voetbal door Sander

Het is weer zo ver, het EK komt eraan. Dit zal het 15de Europese Kampioenschap voetbal zijn dat gehouden wordt. Om de vier jaar vindt het EK plaats en dat zal in 2016 in Frankrijk zijn. Frankrijk mag voor de derde keer het EK in eigen land spelen. Op 10 juni 2016 om 21:00 zal de eerste wedstrijd gespeeld worden door Frankrijk en hiermee openen ze het EK 2016. De finale zal precies 1 maand later pl...

Lees meer
Geplaatst in EK Voetbal door Sander

Nieuw uittenue Nederlands Elftal

19 mrt. 2015 12:26:57

De KNVB uittenue oranje en sponsor Nike presenteerden donderdagmorgen vol trots het nieuwe uittenue van het Nederlands Elftal. Op het WK in Brazilië speelde het Nederlands Elftal in het blauwe uit-shirt. Dit shirt was erg populair, mede natuurlijk door de goede prestaties op het WK Voetbal van het Nederlands Elftal.

Gregory van der Wiel werd gekozen als gezicht van de campagne. De rechtsback van Pa...

Lees meer
Geplaatst in EK Voetbal door Mark Boekraad
Filters
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina