WK hochey schema

Van 31 mei tot en met 15 juni 2014 wordt het WK Hockey in Den Haag georganiseerd, de woonplaats van onze koning Willem Alexander. Eerder al hebben we de vraag gesteld of Willem Alexander als sportliefhebber ook het WK Hockey zal bijwonen. De kroonprinsesjes spelen bij HDM in Den Haag, dus de kans is groot dat de Koninklijke Familie ook het WK Hockey komt bezoeken. Kaarten en ticketverkoop WK Hockey

De officiële verkoop van kaarten en tickets voor het WK Hockey start op 1 juli. Wel al kunnen er nu passe-partouts gekocht worden voor alle hockeywedstrijden van het WK. De prijzen van de passe-partouts liggen tussen de 400,- en 600,- euro. Tijdens de World Hockey league in Rotterdam die momenteel wordt afgewerkt is er een pre-sale.

Wedstrijdschema WK hockey

Elke dag is er een wedstrijd van het Nederlands heren of dames hockeyteam. De hockeyfinales zijn op 14 en 15 juni. Op onderstaand speelschema en wedstrijdschema zijn alle speeldata weergegeven. In totaal worden er op het WK Hockey 76 wedstrijden gespeeld.

Oranje WK Hockey overhemd of T- shirt

Ben je van plan om het Nederlands Elftal te supporten op het WK in ons eigen land? Dan mag een Oranje WK Hockey Overhemd of T-shirt eigenlijk niet ontbreken. Stijlvolle overhemden en T- shirts in de kleuren wit, blauw of oranje en met diverse Oranje details als een geborduurde leeuw, oranje knoopsgaten en een rood wit blauwe bies.

ShirtsofHollandShirtsofHollandShirtsofHolland