Nederlands Elftal, Australisch elftal, Nederland-Australië, WK voetbal 2014, WK braziliëNa de geweldige overwinning tegen regerend wereld kampioen Spanje, is het vertrouwen in het Nederlands elftal explosief gestegen. De verwachting is nu dan ook dat wij de poulefase zullen overleven.

Nederland - Australië

De tweede wedstrijd in de poulefase is tegen Australië, deze zal om 18:00 Nederlandse tijd worden gespeeld in Porto Alegre. Al zijn de verwachtingen van deze wedstrijd in het voordeel van Nederland zal het Nederlands elftal toch voorzichtig moeten zijn. Het jonge elftal van Australië is erg gedreven en vastberaden zich te bewijzen. Ook weten we onderhand dat dit WK vo verassingen is, en dat geen enkele verwachting een garantie geeft voor een wedstrijd.

Het feit dat de verwachtingen positief zijn voor Nederland ligt niet aan de overwinning op Spanje. Nederland heeft een veel beter voetbal verleden dan Australië. Waar Nederland zich over de afgelopen decennia steeds heeft weten te kwalificeren voor het WK, is dit voor Australië erg afzonderlijk.

Shirts of Holland

Heb je nog een mooie outfit nodig voor het WK? Shirtsofholland verkoopt shirts en overhemden van hoogstaande kwaliteit. Wanneer Nederland de finale bereikt moet je natuurlijk een leuke outfit hebben om het te vieren.