Het WK in Brazilië komt er aan! De oranjekoorts begint al een beetje op te lopen. Het Nederlands Elftal heeft jouw steun deze zomer meer dan ooit nodig! Dus zorg er voor dat je waakt over het Nederlands Elftal met De Oranje Verlosser!

De oranje verlosser De oranje verlosser

Een kledingstuk geïnspireerd op het beroemde Christusbeeld in Rio de Janeiro. Dit nieuwe oranje wapen is bedacht door drie vrienden: Joey de Gruijter, Dennis Verhoef & Raymond Wouters.

De oranje verlosser werd bedacht op een koude december avond. De jongens wilden graag een extra centje bijverdienen en kwamen al snel uit bij het WK voetbal in Brazilië. Met in hun achterhoofd dat er tijdens zo een evenement wel 2000 oranje gadgets op de markt worden gebracht. Door een beetje over het web heen te surfen kwamen ze al snel uit bij het wereld beroemde beeld van Jezus Christus de verlosser. Het idee werd al snel positief ontvangen door de oranje achterban!

Toen begon het echte werk. Het kleding ontwerp was snel gemaakt. Maar wat er verder nog bij komt kijken… Je heb te maken met de hoge temperaturen in Brazilië de kleding moet dus luchtig zijn, het logo moet uniek zijn maar hier zijn allerlei rechten aan verbonden, het uitsluiten van financiële risico’s en ga zo maar door. Gelukkig mag het resultaat er zijn. Het oranje verlosser shirt is een groot succes!

Kijk voor meer informatie op www.deoranjeverlosser.nl facebook@oranjeverlosser twitter@oranjeverlosser