Heineken oranje gadget

Het nieuwe oranje gadget voor het WK voetbal in Brazilië is bekend. Heineken heeft deze vandaag intern gelanceerd op het hoofdkantoor van Ahold. Na de pletterpet, het oranje shirt met rugnummer en de tromp-pet komt meneer van Houwelingen, Chief oranje officier van Heineken, met het nieuwe oranje gadget voor het WK Voetbal 2014 in Brazilië. De groene Verentooi. Afgeleid van het typische Braziliaanse carnaval. Een typisch vrouwengadget als je het ons vraagt. Maar wat als je nu achter zo’n verentooi staat in de kroeg?

Heineken is de eerste van de grote spelers die hun oranje gadget heeft onthult. Wij zijn erg benieuwd naar hen die volgen. Zou Bavaria dit jaar weer met een oranje jurkje komen?

En de mannen dan?

Heineken heeft zijn gadget bekend gemaakt. We zien de Nederlandse man nog niet zo snel met een groene verentooi lopen. Onze verwachting is dat Bavaria zich met hun oranje gadget ook zal richten op vrouwen. Wat blijft er dan over voor de mannen? Hét enige echte supporters wapen….. De stijlvolle oranje overhemden van ShirtsofHolland. Deze stijlvolle overhemden zijn speciaal gemaakt voor mannen. Stijlvol, de beste kwaliteit en het belangrijkste ze zijn UNIEK. En sinds dit jaar zijn er ook oranje T-shirts verkrijgbaar.

De overhemden zijn voorzien van unieke details en gemaakt van de beste kwaliteit katoen. Dus wil jij er niet te carnavalesk uitzien maar stijlvol het oranje moment beleven? Dan ontkom je niet aan deze oranjecatcher.

Oranje shirts