Op weg naar Olympische Spelen in Nederland in 2028

De VONKEN initiëren, geven aanzet, lobbyen, enthousiasmeren en activeren mensen voor het verder ontwikkelen van Nederland als sportland en het organiseren van Olympische Spelen in Nederland. VONKEN zijn (jonge) professionals met inhoudelijke kennis, passie voor sport en veel enthousiasme. Gericht op de toekomst, met ook een eigen Olympische droom. Zij zetten zich naast hun baan vrijwillig in door hun kennis en netwerk ter beschikking te stellen en inspirerende bijeenkomsten te organiseren.

Lobbyen in Sochi, Rusland

Tijdens de Olympische Winterspelen in Sochi hebben 6 van de ruim 60 leden van de vereniging inspiratie opgedaan en zijn zij de dialoog aangegaan met sporters en het bedrijfsleven. En dit deden ze in stijl met de oranje overhemden van ShirtofHolland!

ShirtsofHolland steunt de Vonken van 2028 in hun weg naar Olympische dromen. Wil je meer weten over deze groep enthousiastelingen, kijk dan op http://www.devonkenvan2028.nl/lid-worden/ (De website is momenteel niet actueel omdat er gewerkt wordt aan een nieuwe website, die in de zomer van 2014 gelanceerd zal worden. Maar je kan er een beeld krijgen van wie zij zijn) Wil je weten welke ShirtsofHolland zij precies droegen op de Olympische Spelen in Sochi? Klik dan hier!

De vonken van 2028

De Vonken van 2028