Bavaria HollánDress, oranje jurk wk voetbalBavaria presenteert vandaag, 5 mei, hun prachtige nieuwe WK voetbal jurk, de HollánDress. Waarschijnlijk kan iedere Oranjefan zich de opschudding nog wel herinneren die de vorige jurk van Bavaria te weeg bracht tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika. Ook dit WK wil Bavaria weer de blikken van de mannen vangen door de dames te kleden in dit mooie jurkje.

De HollánDress is door een rits op de rug te dragen op 2 manieren. Hierdoor is de jurk niet alleen mooi Oranje aan de ene kant, maar heeft ook een gele bloemen print op de andere kant. Hiermee brengen de ontwerper en Bavaria de Nederlandse en Braziliaanse cultuur dichter bij elkaar.

Ontwerpers van de HollánDress


De HollánDress is ontworpen door Pedro Lourenço, een jonge Braziliaanse mode ontwerper die in 2010 zijn internationale debuut maakte tijdens de Paris Fashion Week. Pedro Lourenço heeft al samen mogen werken met sterren zoals Karoline Kurkova en Lady Gaga.

Het ontwerpen werd gedaan in samenwerking met de Braziliaanse actrice en model Luisa Moraes. Mevrouw Moraes heeft al in verschillende Amerikaanse series gespeeld zoals “Chuck” en “Rules of Engagement”. Binnenkort is ze te zien in de film “Solace” samen met Antony Hopkins en Colin Farell.


Alternatief voor de HollánDress


Voor de dames is dit hippe jurkje een prachtige manier om Oranje aan te moedigen. Mocht dit voor jou toch geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld je geslacht, dan heeft Shirtsofholland speciaal voor mannen Oranje shirts en Oranje overhemden van een hoogwaardige kwaliteit. Kijk even op Shirtsofholland.com voor het aanbod.