Voor bedrijven

Onze kleding doet het goed op allerlei evenementen en is een mooi visitekaartje voor het personeel en relaties. Hieronder vindt u meer informatie over maatwerk oplossingen. Vraag direct een offerte aan voor de juiste prijs. Wat wilt u? Hoeveel? Wanneer? En wij kunnen u direct van een voorstel voorzien. Snel en makkelijk.

Snel een antwoord?

Voor vragen over maatwerk mogelijkheden belt u direct met 020-2331695 (werkdagen 9.00 - 17.30) of laat u een berichtje achter via het formulier.

Kleding laten borduren of bedrukken

Wilt u kleding laten borduren of bedrukken met een naam of logo dan is dat heel goed mogelijk. De kosten hange samen met de complexiteit van het logo en tekst dat moet worden geborduurd of bedrukt (denk aan aantal kleuren, type opmaak).

1 basiskleur is machinaal sneller te borduren dan een zeer complex logo met ingewikkelde motieven. Bedrukken kan dan soms een aantrekkelijke alternatief zijn. Om een indicatie te geven moet rekenen worden gebouden met 12,50 euro per overhemd (bij kleine aantallen). Bij grote aantallen en kleine logo's gaat dit bedrag richting 10 euro per overhemd.

Maatwerk voor bedrijven

Neemt u bij afname van grote aantallen immer persoonlijk contact met ons op. Wij kunnen zeer snel een op maat gemaakte offerte voor u opstellen en de wensen en alternatieven bespreken.

Direct een offerte?

Borduren of bedrukken kan op de volgende manieren

  • Op de borst (links of rechts)
  • Op de mouwen (bovenarm)
  • Op de achterkant (wordt afzonderlijk geprijsd)

Om uw order goed en snel te verwerken hebben wij het volgende van u nodig:

  • Een logo met hoge resolutie (zeker voor PNG of JPG bestanden)
  • Bestandsvorm bij voorkeur EPS, AI, PDF, PSD (vector gebaseerd)
  • Locatie van het logo (zie hierboven)
  • Naam, adres en afleverlocatie
  • Eventuele deadlines

Voor vragen over maatwerk mogelijkheden belt u direct met 020-2331695 (werkdagen 9.00 - 17.30) of laat u een berichtje achter via het formulier..

Voorbeelden

Bedrukken Horeca of bedrijfskledingSpieren voor SpierenBeursvloer met bedrijfsoverhemd (1 stijl)

Bedrijfskleding BNR RadioHorecakleding en horeca overhemdenBedrijf met logo op beursvloer

Post your comment

ShirtsofHolland