Ruilen of retour zenden

Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen. Mocht u desondanks van mening zijn dat het product niet voldoet aan de eisen of u heeft een fabricagefout geconstateerd dan kunt u het product in de originele verpakking aan ons retourneren. Alleen als het product is voorzien van een ingevuld retourformulier kunnen wij uw vraag in behandeling nemen. Hieronder vindt u de door ons gestelde voorwaarden en afhandeling.

Retouradres

ShirtsofHolland / tav ShirtsofHolland
Eemwijkstraat 24
2271 RE Voorburg 

Retour/herroepingsformulier

Download hier het Ruil & Retour formulier. 

Voorwaarden ruilen en retourneren

 1. U kunt een product retour zenden tot maximaal 14 dagen na ontvangst. Hiermee kan de koop overeenkomst ontbonden worden volgens de Europese regels.
 2. Indien een product dusdanig is beschadigd, gedragen of veranderd dan zal de koop overeenkomst niet ontbonden kunnen worden.
  Wij accepteren retouren enkel en uitsluitend indien deze: 
  • compleet is, niet gebruikt, niet gedragen of beschadigd
  • de originele verpakking (folie) is niet beschadigd of verdwenen
  • kaartjes en labels zijn niet verwijderd
  • het voorzien is van een volledig ingevuld retourformulier 
 3. Wil je een item ruilen of retour sturen: stuur ons dan eerst een bericht via het contactformulier en maak gebruik van het Ruil & Retour formulier (Herroeping) .
  • vermeld in de e-mail het ordernummer/klantnummer zoals vermeld in de order
  • geef aan over welk artikel het gaat
  • geef aan wanneer je het pakket retour zendt
 4. Verpak het product netjes en goed in zodat het onbeschadigd aankomt. 
 5. De kosten voor het retour zenden zijn in eerste instantie voor eigen rekening, tenzij nalatigheid aan onze zijde van toepassing is.In de meeste gevallen maken wij hierover duidelijke afspraken met u als klant - om misverstanden te voorkomen.

Bij een geaccepteerde retour wordt het bedrag binnen 30 dagen naar je bankrekening teruggestort.

Wij volgen voor al onze verkopen de Consumentenregels vanaf 13 juni 2014 om u zekerheid te bieden. De verschillende bepalingen worden hieronder toegelicht of kunt u in meer detail vinden in onze algemene voorwaarden.

Veel voorkomende vragen

 1. Ik heb twee shirts gekocht: één in maat X en één in maat Y om te passen. Wilt u contact met ons opnemen voordat u 2 shirts in verschillende maten koopt? Wij staan u namelijk graag te woord om advies te geven. Klik hier om een vraag te sturen. Overigens proberen wij klanten in dit geval altijd even te bellen voordat wij de order verzenden. Onze maattabel vindt u hier.
 2. Ik vind het shirts XYZ niet zo mooi als ik dacht. Indien u het product niet uit de verpakking heeft gehaald kunt u ruilen. 
 3. Ik heb het shirt gisteren na een dinertje gedragen. Mwah, ik wil toch ruilen. Indien de kleding is uitgepakt en gedragen dan kunnen wij uw retour niet accepteren.

Wij proberen onze klanten immer te woord te staan en goed te helpen. Onze producten van hoge kwaliteit en scherpe prijzen kunnen wij alleen handhaven wanneer processen simpel blijven. Grote (online)ketens verhogen soms de prijzen van producten om hiermee de kosten van retouren en beschadige producten te dekken. Dit doen wij niet omdat wij hier niet in geloven. Neemt u bij vragen contact met ons op, wij helpen u graag.

Wij hopen op uw begrip - ShirtsofHolland.

Ruilen en retour

Post your comment

ShirtsofHolland