Over ons

Oranje overhemd | wit met leeuw

Tijdens de aanzwellende Oranjekoorts in juni 2010 zochten we een mooi ‘Oranje Nederlands’ shirt of overhemd. Een echt stijlvol overhemd dat we bijvoorbeeld op ons werk konden dragen tijdens wedstrijden van het Nederlands Elftal - en daarna uit de kast kon trekken tijdens andere ‘Oranje getinte feestelijkheden’ zoals Koninginnedag of de Olympische Spelen. Waar we ook zochten, er was niets anders te vinden dan de bekende oranje polo’s en soortgelijke gadgets - geen gangbare kleding voor onze werkomgeving.

Piekfijne oranje eyecatchers

Hoog tijd voor een nieuw geheim wapen, dachten we. Een stijlvol, geheim supporterswapen dat er verzorgd uitziet, van goede kwaliteit is én lekker zit. Inmiddels hebben we supermooie ShirtsofHolland overhemden ontworpen, waarin een Oranjesupporter er piekfijn uitziet – op werk, privé en tijdens evenementen. Niet zo'n goedkoop shirt waar je voor het eerste fluitsignaal al in loopt te zweten. Maar een kwalitatief hoogstaand dress-shirt gemaakt van de allerbeste stof. Kortom, eyecatchers met een heerlijke pasvorm!

Onze overhemden

Onze stijlvolle, 100% katoenen overhemden hebben een rood-wit-blauwe bies in de boord en zijn afgewerkt met oranje stiksels en typisch Hollandse details zoals een schitterend geborduurde leeuw. Ideaal voor Koningsdag, het WK Voetbal of het EK Voetbal, Champions Trophy Hockey, WK Wielrennen en Olympische Spelen. De pasvorm is licht getailleerd, Modern Fit met een modieuze ‘Italian spread’ boord.

ShirtsofHolland overhemden zijn verkrijgbaar in de basiskleuren oranje, wit en donkerblauw. De overhemden zijn online te koop in onze webshop: http://shirtsofholland.com

Oranje overhemd | Zuiver wit met geborduurde oranje leeuw : Direct bekijken
Oranje overhemd | Stijlvol blauw met geborduurde oranje leeuw : Direct bekijken
Oranje overhemd | Schitterend oranje met geborduurde witte leeuw:  Direct bekijken

Meer foto's van onze producten vindt u hier: Naar de fotopagina 

Onze aanbieding voor bedrijven

Voor geïnteresseerde bedrijven hebben wij een staffel ontwikkeld. Bij grotere orders kunnen we uiteraard een passende offerte leveren. Daarnaast bieden we bedrijven ook de mogelijkheid om het bedrijfslogo of andere logo's op het overhemd te laten borduren. Een andere mogelijkheid is een ‘gesubsidieerd’ overhemd met een tijdelijke actiecode – een leuk bedankje voor uw collega’s of het team. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze hemdenspecialist via ons contactformulier. Samen tot een creatief ontwerp komen is onze passie.

Volgt u ons ook op facebook? Dat vinden we leuk

 

  


 


Post your comment

ShirtsofHolland